Valhalla: otkrijte novi trailer za epski danski film!

“Držite ratnike spremnima.”

Madman Films je nedavno objavio novi trailer za nadolazeći danski fantasy film Valhalla, koji je već prošlu jesen izašao u danskoj (kao i još par zemalja). No kako u ostatku svijeta film tek treba ugledati svjetlo dana, a mi još o njemu nismo uopće pisali onda je bilo krajnje vrijeme da to ispravimo.

Djeca vikinga Røskva i Tjalfe kreću na avanturističko putovanje od Midgarda do Valhalle s bogovima Thorom i Lokijem. Međutim, ispada da Valhalli prijeti strahoviti Fenrir vuk i barbarski neprijatelj bogova – Jotnar. Zajedno s bogovima, dvoje djece se mora boriti da spase Valhallu od kraja svijeta – Ragnaroka…

Režiser filma je Fenar Ahmad (Ækte vare, Darkland), dok su scenarij zajednički prilagodili i napisali Ahmad i Adam August (Darkland, Follow the Money), baziran na stripu Petera Madsena. Izvršni producenti su Lone Korslund, Ditte Milsted, Jo Roislien i Martin Werner. Film je napravljen u koprodukciji između danske kuće Profile Pictures, Nordisk Filma i islandske kuće Netop Films.

Glavne uloge tumače Roland Møller kao Thor, Salóme Gunnarsdóttir kao Freja, Lára Jóhanna Jónsdóttir kao Sif, Ali Sivandi kao Skrymer, a tu su još i Jacob Lohmann, Patricia Schumann, Andreas Jessen i Stine Fischer Christensen.

Valhalla u australska kina i na uslugu na zahtjev stiže nešto kasnije ove godine, dok u Ujedinjeno Kraljevstvo film stiže 01. lipnja.

Valhalla

Valhalla

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani novi igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics