Izlazak filma Black Widow je odgođen!

Očekivano, Walt Disney Studios i Marvel Studios su odlučili da odgađaju izlazak filma Black Widow koji je u kina trebao stići 01. svibnja. Black Widow je samo jedan od brojnih filmova odgođenih zbog pandemije, među kojima su i A Quiet Place Part II, Mulan, The New Mutants i Antlers.

Sada se postavlja pitanje kako će ova odgoda utjecati na druge filmove Marvelovog kinematografskog svemira. Svi smo upoznati s Marvelovim fazama, čiji filmovi ali i serije imaju zacrtane određene termine s jako dobrim razlozima te nema puno prostora za “mrdanje”, jer međusobno se ti projekti premrežuju, nadopunjuju i otkrivaju određene stvari, pa je zapravo neminovno da će ovo utjecati i na ostatak Marvelovog rasporeda. Možda je još bolje pitanje, ako ova situacije potraje, da li postoji šansa da film premijerno stigne na platformu Disney+? Vjerojatno ne, jer novac u igri je prevelik, ali s druge strane Universal je već povukao neke slične drastične poteze, jer ova situacija je vrlo specifična.

Marvelov film Eternals, koji je završio produkciju u veljači bi po trenutnom rasporedu trebao uzaći 06. studenog, ali dosnimavanje je bilo planirano za ovo ljeto. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings je trebao biti sljedeći film nakon Eternalsa, s izlaskom planiranim za 2021. godinu, ali njegova produkcija je za sada zaustavljena radi pandemije, pa je jasno da će pomicanje termina biti neizbježno.

Samostalni film Black Widow je svojevrsni prikvel, koji nam između ostalog razotkriva misteriozni lik kroz Natashinu prošlost i treniranje u elitnom KGB-ovom programu (Avengers: Age of Ultron). U Marvelovom akcijskom špijunskom trileru, Natasha Romanoff aka Black Widow se suočava s mračnijim dijelom svoje prošlosti, kada se izdigne opasna zavjera također povezana s njezinom prošlosti. Proganjana silom koja neće prezati pred ničim da ju porazi, Natasha će se morati pozabaviti s tom nezgodnom špijunskom prošlošću, ali i razorenim odnosima iz tog vremena…

Film je radnjom smješten između događaja Captain America: Civil War, ali prije Avengers: Infinity War. Redateljica filma je Cate Shortland (Berlin Syndrome), prema scenariju kojeg potpisuju Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) i Jac Schaefer (The Hustle).

Dok čekamo novosti o tome kada ćemo konačno sve odgođene naslove imati prilike pogledati, tu su nove fotografije i vizuali za Marvelov Black Widow.

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Black Widow

Check Also

Otkriveno je tko će tumačiti glavne uloge u filmu 28 Years Later

Glumačka postava za dugoočekivani nastavak franšize je objavljena, pa će tako glavne uloge u filmu …

Neuromancer: otkriveno je tko će tumačiti glavnu ulogu u Appleovoj adaptaciji

Da je Apple TV Plus i službeno naručio seriju Neuromancer, adaptaciju kultnog i nagrađivanog cyberpunk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics