Stranger Things 4: teaser otkriva povratak Jima Hoppera!

Nije kao da smo iznenađeni, ali je lijepo vidjeti da je ono što smo očekivali sada i službeno potvrđeno s prvim teaserom za 4. sezonu Netflixove serije Stranger Things. Jim Hopper (David Harbour) je živ, ali mu ne cvjetaju mu ruže, s obzirom da teaser otkriva kako se nalazi na prisilnom radu u ruskom zatvoru. Teaser prigodno nosi naziv From Russia with Love iliti Iz Rusije s ljubavlju. Ukoliko pažljivo pogledate video osim novog settinga primjetit ćete i Toma Wlaschiha (Game of Thrones) kao ruskog oficira, koji će očito biti dio nove glumačke postave.

Braća Duffer su potvrdili da je produkcija na četvrtoj sezoni u tijeku. Također su u izjavi objavili kako su vrlo uzbuđeni radi Hopperovog povrataka. U nastavku objave stoji da se Amerikanac nalazi zatvoren u sniježnoj pustopoljini Kamchatke: “gdje će se se sučiti s opasnošću kako ljudskom… tako i onom drugom.” U međuvremenu u Americi će izroniti novi horor, nešto dugo zakopano, nešto što povezuje sve. Prema riječima tvoraca serije 4. sezona poprima obrise najjezivije sezone do sada, te ne mogu dočekati da s nama podijele još više.

Nije puno informacija, ali sigurno će fanove razveseliti i to.

Datum za 4. sezonu serije Stranger Things još nije objavljen, ali se očekuje kako će na Netflix stići pri kraju 2020. ili pak u prvom dijelu 2021. godine.

Stranger Things

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

Prvi trailer za SF horor film Lumina

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics