Zaputite se u nepoznato s novim trailerom za 4. sezonu serije The Expanse

Amazon Prime je objavio novi napeti trailer za izvrsnu SF seriju The Expanse koja samo što nije stigla na male ekrane s novom sezonom. S četvrtom sezonom započinje uzbudljivo novo poglavlje s dobro nam poznatom i omiljenom posadom broda Rocinante. Ovaj puta priča nas vodi na mistični planet Illus, mjesto bogato resursima, na kojem se nalaze ruševine davno nestale vanzemaljske civilizacije. Zlatna groznica započinje, i pokreće novi sukob između Zemlje, Marsa i Pojasa. Tako će se Roci i njezina posada opet naći uhvaćeni u iznimno nasilnom okršaju, ovaj puta između zemaljskih rudarskih korporacija i očajnih naseljenika iz Pojasa, dok se u pozadini izdiže nova smrtonosna prijetnja protomolekule.

Fanovi književnog serijala najvjerojatnije će biti ugodno iznenađeni, jer iako se knjiga Cibola u plamenu prema kojoj je i snimana ova sezona, bavi samo događajima na Illusu, njena televizijska adaptacija posvetiti će pažnju britkoj i izravnoj Chrisjen Avasarala (Shohreh Aghdashloo), dok će važnu ulogu odigrati i nekadašnja marsijanska marinka Bobbie Draper (Frankie Adams).

Ukoliko ne možete dočekati 13. prosinca a još niste pročitali serijal, onda je Cibola u plamenu upravo ono što vam treba. Četvrti roman popularnog serijala je prigodno izašao u prijevodu upravo prije nekoliko dana. I ne samo to, Hangar 7 je najavio da će do kraja godine izbaciti i petu knjigu serijala tako da nećete morati čekati iduću godinu da vidite kamo priča vodi dalje, a ta priča je nešto bitno drugačije, i nju čine neki vrlo neočekivani i šokantni događaji. Serijal Prostranstvo (The Expanse), autora Jamesa S. A. Coreyja trenutno broji osam knjiga (Buđenje Levijatana, Kalibanov vrat, Abadonova vrata, Cibola u plamenu, Nemesis Games, Babylon’s Ashes, Persepolis Rising i Timat’s Wrath). Planirano je ukupno devet naslova, a u isti univerzum autori su smjestili još tri novele i tri kratke priče, dok će četvrta novela, Auberon, izaći u prosincu ove godine.

The Expanse

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

Prvi trailer za SF horor film Lumina

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics