Amazon je postao novi dom serije The Dark Tower

Priča o adaptaciji kultnog Kingovog serijala The Dark Tower se nastavlja. Prvo je to trebao realizirati HBO, pa J.J. Abrams, pa Ron Howard, onda se planiralo napraviti film, pa seriju, pa film i seriju, i onda je konačno The Dark Tower stigao 2017. godine i to u filmskoj verziji. Na žalost što se tog ostvarenja tiče bilo bi bolje da su ga preskočili, jer film je podbacio u gotovo svakom pogledu.

O seriji se nakon fijaska s filmom čulo vrlo malo, no sada je poznato da je Amazon taj koji je osigurao prava za nju. Glen Mazzara (The Walking Dead) i dalje ostaje u funkciji showrunnera. Redatelj filma, Nikolaj Arcel je zajedno s Andersom Thomasom Jensenom napisao scenarij za pilot, te će s Mazzarom nadzirati čitavu produkciju. Akiva Goldsman koji je svojedobno trebao napisati scenarij dok je projekt još bio kod Universala sada ima funkciju izvršnog producenta, zajedno s Ronom Howardom i Brianom Grazerom.

Radnja bi trebala biti vjernija izvorniku, nego što je to bio slučaj s filmom, i za sada stoji da će pratiti četvrtu knjigu serijala “Wizard and Glass” i djelove prve knjige “The Gunslinger“. Početak snimanja je zakazan za ljeto ove godine. Idris Elba je i dalje zainteresiran za ulogu revolveraša Rolanda, ali nekako sumnjamo da Amazon neće potražiti neko novo lice za friški početak, što dalje od filma.

Check Also

Tama se uzdiže u novom traileru za Star Wars seriju The Acolyte!

S obzirom da je danas May the 4th nije čudno da su Disney i Lucasfilm …

The Boys: mogu li stvari postati još luđe, trailer za 4. sezonu kaže da mogu!

Prime Video je objavio puni trailer za 4. sezonu njihove netipične, ali odlične superherojske serije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics