Novi pogled na Jurassic World: Fallen Kingdom

Universal Pictures je objavio dva teasera za nadolazeći Jurassic World: Fallen Kingdom. Nakon što smo prošli tjedan vidjeli isječak od šest sekundi koji je na Twitteru objavio koscenarist filma Colin Trevorrow, a u kojem lik Chrisa Pratta aka Owen Grady mazi malog dinosaura, sad smo ipak u nova dva videa vidjeli nešto mrvicu konkretnije. No ako ste jedan od onih koje živciraju teaseri za trailere onda slobodno preskočite jer u četvrtak stiže glavno jelo. Možda da eventualno bacite pogled na friško objavljenu fotografiju koju je ekskluzivno prenio EW, a koja otkriva novog dinosaura – Baryonyx. Također je objavljena i fotografija koja je dala kompletan pogled na Bluea mlađeg i Owena Gradyja.

Uz već spomenutog Chrisa Pratta u nastavku ćemo ponovo gledati i Bryce Dallas Howard, kao i još neka već poznata imena poput BD Wonga (Dr. Henry Wu) i Jeffa Goldbluma (Ian Malcolm), dok će ostatak glumačke ekipe činiti James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones i Rafe Spall.

Jurassic World: Fallen Kingdom je trenutno u post produkciji, režirao ga je J.A. Bayona (The Impossible), a scenarij su zajedno napisali redatelj prvog filma Colin Trevorrow i Derek Connolly. Izvršni producenti filma su Steven Spielberg i Colin Trevorrow.

Film u kina stiže 22. lipnja 2018. godine.

Fallen Kingdom

Fallen Kingdom

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

Prvi trailer za SF horor film Lumina

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics