Otkrijte novi teaser, i dio glavne muzičke teme za “Star Trek Discovery”

CBS je upravo objavio novi promo za “Star Trek Discovery” pod nazivom “We embrace the unknown“. Teaser sadrži pristojnu količinu novih materijala i dijaloga, a nudi i bolji uvid u tko je kapetan Lorca. Konačno smo dobili i prvi konkretniji pogled na novi lik iz posade – Airiam, koja se klasificira kao sintetička čovjekolika vrsta.

Jučer je objavljen i komadić glavne muzičke teme. Kroz video iza scene imate priliku gledati skladatelja Jeffa Russoa (Fargo, Shameless, Castle) kako vodi orkestar prilikom snimanja teme za Star Trek: Discovery. Nova tema počinje s malom dozom koja podsjeća na originalnu Star Trek temu (Alexander Courage), što je već samo po sebi znak da se stvari odvijaju u pravom smjeru.

Odbrojavamo još sitno i Star Trek će ponovo zaživjeti na malim ekranima, gdje mu je i mjesto. Ako postoje neupućeni ponovit ćemo da Star Trek Discovery u prvoj sezoni čini ukupno 15 epizoda. Sezona će biti podijeljena na dvije etape, a prva se sastoji od osam epizoda koje će se prikazivati na CBS All Access servisu u razdoblju od 24. rujna do 05. studenog (s time da će prva epizoda biti ekskluzivno dostupna i na klasičnom CBS kanalu). Drugi dio sezone stiže u siječnju 2018. godine.

Za one koji ne žive u Americi i Kanadi CBS All Access nije opcija, ali zato će to tržište, ukupno 188 zemalja pokriti Netflix. No kvaka je u tome da će biti potrebno malo više strpljenja, jer na Netflix Star Trek Discovery stiže 25. rujna.

Check Also

Prvi trailer za SF horor film Lumina

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics