Došao je prvi trailer za “The Huntsman: Winter’s War”

 

18112015_huntsman_post_1

Evo nam trailera za još jedan prikvel/spinoff! Uopće nije bitno je li prošli “Snow White and the Huntsman” bio dobar, jer po kiritici baš i nije, ali film je očito zaradio dovoljno novaca da omogući nastavak tako da ga uskoro i dobivamo. Negdje po putu su izgubili onaj ‘Snow White’ dio, možda zbog toga što nisu Kristen Stewart htjeli u nastavku, možda zato što ona nije htjela njih. Vjerujem da internet ima odgovore, ali meni ih se stvarno neda tražiti.

Ono što znamo je da se novi film zove “The Huntsman: Winter’s War” i da je sada u glavnoj ulozi Chris Hemsworth (Thor) kao Huntsman, dok glavnog antagonista i dalje tumači Charlize Theron (Mad Max: Fury Road) kao zla kraljica Ravenna. Novitet u glumačkoj postavi su Emily Blunt (Edge of Tomorrow) u ulozi ledene kraljice Freye i Jessica Chastain (The Martian) u ulozi ratnice Sare. Redatelj je i dalje Cedric Nicolas-Troyan.

Po traileru, čeka nas puno akcije, specijalnih efekata i izvrtanja priča braće Grimm. Hoće li konačni rezultat biti dobar? Ako vam je prethodni film bio dobar, možda i hoće. Nema sumnje da će film ponovno zaraditi dovoljno novaca da svi koji su radili na njemu budu zadovoljni.

U najgorem slučaju će zadovoljeni biti fanovi Chrisa Hemswortha, ali mislim da oni imaju drugačije kriterije za ocjenjivanje filmova.

Film u kina stiže 22. travnja iduće godine.

 

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics