George R.R. Martin je dao krvavo upozorenje za petu sezonu serije Igra prijestolja

 

16022015_igra_prijestolja_peta_sezona_1

Iako su već mnogi to pretpostavili sama činjenica da George R.R. Martin neće izdati “The Winds of Winter” u ovoj godini znači 16022015_george_r_r_martinda će tv serija i knjige morati poći svako svojim putem i to znatno više nego što je to bio slučaj do sada. Serija Igra prijestolja je u četvrtoj sezoni već počela nagrizati radnju iz posljednje izdane knjige, tako da će peta sezona sigurno donijeti mnoga neizbježna i značajna odustupanja i iznenađenja. Martin je na nedavnoj dodjeli nagrada Udruženja američkih scenarista imao za reći neke prilično zanimljive stvari o nadolazećoj sezoni serije Igra prijestolja:

Ljudi će umirati koji ne umiru u knjigama, tako da će i čitatelji knjiga biti iznenađeni i vjerojatno nezadovoljni novim razvojem situacije. Svi će biti u neizvjesnosti, i gledatelji i čitatelji. Sutvorci serije David Beoff i D.B. Weiss su ‘željni krvi’ čak i više nego ja.

Martin je pričao i o budućnosti serije:

Budućnost je još nepoznanica. Ovo je peta sezona serije, dok je šestu HBO potvrdio prošle godine. Imat ćemo sedam, osam, možda i devet sezona, to još nitko ne zna. Nakon što odradimo šestu sezonu možda nam potvrde sedmu i osmu zajedno. To sve ovisi, televizija je jako promjenjiv medij…
Još imam dvije knjige, ovu koju trenutno pišem “The Winds Of Winter” i posljednju u serijalu pod naslovom “The Dream of Spring“. No tu je riječ o 3000 stranica materijala. U koliko se to sezona ‘prevodi’? To ovisi o D.B.-u i Davidu.

Igra prijestolja se na male ekrane vraća 12. travnja.

Check Also

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Tama se uzdiže u novom traileru za Star Wars seriju The Acolyte!

S obzirom da je danas May the 4th nije čudno da su Disney i Lucasfilm …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics