Home / Videodrom / Kratki filmovi / Stigao je prvi, vrlo impresivni teaser za misteriozni projekt Neilla Blomkampa

Stigao je prvi, vrlo impresivni teaser za misteriozni projekt Neilla Blomkampa

 

Prije nego je Neill Blomkamp postao slavan, prije nego li mu je “District 9” otvorio vrata u ligu velikih igrača on je već bio relativno poznat, ali po režiranju kratkih filmova. Sada se Blomkamp očito vraća svojim korijenima s produkcijskom kućom Oats Studios koja je posvećena izradi kratkih eksperimentalnih znanstveno fantastičnih filmova.

Filmovi će biti puštani besplatno putem YouTube kanala, ali će se nuditi i putem Steam servisa, gdje će se taj sadržaj plaćati, no tamo ćete moći uživati u dodacima kao što su koncept artovi, 3D modeli i razni VFX sadržaji. Objavljen je i prvi teaser trailer koji nosi naslov “Oats Studio: Volume 1“. Priča, ili barem ono što se da iščitati iz do sada viđenog odgovara Blomkampovom stilu, realistični CGI likovi i okoliš, kao i sociološko političke teme vezane uz ljudsko društvo. Savjetujmo da pažljivo pogledate teaser jer vas čekaju i neka poznata imena poput Dakote Fanning, Sharlto Copleyja i Sigourney Weaver.

Možda nećemo nikad vidjeti taj famozni Alien 5 na kojem su trebali zajedno raditi Blomkamp i Weaver, ali barem smo dobili nešto, i to nešto za što do nedavno nismo ni znali da se ‘kuha’, a još k tome izgleda i prilično impresivno.

Check Also

Amazonova serija The Lord of the Rings je i službeno obnovljena za 2. sezonu!

Kako je Amazon krenuo u predprodukciju svoje visokoprofilirane The Lord Of the Rings prikvel serije, …

Noah Hawley će režirati sljedeći Star Trek film

Po svemu sudeći čini se da je Paramount konačno pronašao odgovarajućeg kandidata koji će posadu …

Web Statistics