Home / Opasne vizije / Sila je sve jača, stigli su friški posteri, ali i novi video o naslijeđu franšize Zvjezdanih ratova

Sila je sve jača, stigli su friški posteri, ali i novi video o naslijeđu franšize Zvjezdanih ratova

 

Sila je svakim danom sve jača. Još nas samo deset dana dijeli od dolaska Epizode VII. Nakon deset godina Zvjezdani ratovi se vraćaju s novim filmom u kino dvorane. Ujedno to je i prvi film franšize kojeg će objaviti Disney, te je marketinška strategija za ovaj film naprosto jedinstvena. Jučer su objavljena i dva nova postera, jedan prikazuje Poea Damerona kojeg tumači Oscar Isaac. Drugi je zapravo ‘motion’ poster, a prikazuje lik Finna kojeg tumači John Boyega. Na Comic Con Brazilu pojavila se i nova poslastica, Disney i Lucasfilm objavili su novi video iza kulisa filma koji se fokusira na naslijeđe franšize.
Video ne sadrži spojlere, no vidjet ćete nešto novih snimki, a postoji i šećer na kraju. Pojavljuje se Mark Hamill, ali samo kao on, na žalost otkrivanje njegovog lika je ostavljeno za neki drugi datum.
Podsjećamo vas i na naš Star Wars event povodom dolaska filma Zvjezdani ratovi: Sila se budi, dođite 19. prosinca u Branimir centar te uživajte u bogatom programu, riječ je o jedinstveni događaju.

Neka sila bude s vama!

06122015_star_wars_poster
 

Destiny AwakensIt’s calling to you. #TheForceAwakens

Posted by Star Wars on Friday, December 4, 2015

 

Star Wars: The Force Awakens “Legacy” Featurette (Comic Con Ex…We’re coming home. Debuted at Comic Con Experience in Brazil, go behind the scenes of The Force Awakens and explore the legacy of the Star Wars saga with cast and crew.

Posted by Star Wars on Saturday, December 5, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Popularni podcast The Black Tapes postaje TV serija

NBC je najavio da pretvara popularni podcast The Black Tapes u TV seriju. S 41.5 …

Prvi pogled na skandinavsku nadnaravnu seriju Hidden: Förstfödd

Banijay i Yellow Bird (Millennium) su objavili prvi trailer za švedsku seriju Hidden: Förstfödd. Riječ …

Web Statistics