19. prosinca dođite na Star Wars Dan u Branimir centar

 

05122015_Star_Wars_dan_post_feat

U Branimir centru vas u subotu, 19. prosinca očekujemo mi, kao vaši domaćini na Star Wars danu. Za sve posjetitelje, kako velike i male organiziramo fantastičnu zabavu na gotovo cjelodnevnom Star Wars eventu u trajanju od 13:30 do 21:30 h.

Pripremili smo bogati program koji iz dana u dan nadograđujemo pa se nemojte čuditi novim sadržajima koji će se sasvim sigurno narednih dana pojaviti na ovim stranicama.

Okosnicu programa činit će Star Wars izložba crteža, ilustracija i strip tabli posvećenih Zvjezdanim ratovima koja će se održavati u Pikto galeriji u sklopu centra. Uz radove domaćih autora koji su radili za strane strip izdavače: Igora Kordeja, Darka Macana, Edvina Biukovića, bit će izloženi i radovi Tihomira Tikulina Tice, Sebastijana Čamagajevca, Esada Ribića, Tomislava Tikulina, Roberta Solanovića, Filipa Cerovečkog i drugi. Uz brojne ilustracije i objavljene strip table, na izložbi će biti prikazani i do sada neobjavljeni radovi. Od stranih autora, izdvajamo Drewa Struzana, američku legendu koji je radio plakate za sve nastavke Zvjezdanih ratova, kao i za najnoviji film Sila se budi. Na eventu će biti prisutni i neki od autora koji će crtati po narudžbi za publiku.

Uz izložbu isplaniran je i cosplay na prigodnu temu Star Warsa, te ovim putem pozivamo sve cosplayere da nam se pridruže na eventu. Svi prijavljeni kostimirani sudionici imat će u zadatak biti što više uživljeni u svoje likove iz svijeta Zvjezdanih ratova, i biti što susretljiviji prema publici koja će s njima htjeti slikati. Te sve stavke će ocjenjivati stručni žiri koji će odabrati tri pobjednika za koje smo osigurali više nego bogati fond nagrada (specifikacije nagrada po osvojenom mjestu će ići uskoro jer vam nastojimo osigurati stvarno cool poklone, ipak je Božić pred vratima). Cosplayati možete i bez prijave, ali ako želite sudjelovati u nagradnom natječaju tada se morate prijaviti na štand Inverzije gdje ćemo vas uputiti u sve detalje i na mjesto osigurano za vaše presvlačenje. Prijave primamo od početka eventa pa sve do 18:00 h. Za sva ostala pitanja javite nam se na mail.

05122015_Star_Wars_dan_post_2

Održat će se i predavanje Marka Fančovića (autor, prevoditelj, teoretičar znanstvene fantastike i vrsni poznavatelj filmskog opusa Georgea Lucasa i Zvjezdanih ratova): Kako su nastali Ratovi zvijezda, što je sve utjecalo na Georgea Lucasa, i koliko je on utjecao na druge te kako su Ratovi zvijezda zauvijek promijenili znanstvenu fantastiku i Hollywood.

Pripremili smo i kviz na kojem će svi posjetitelji imati prilike osvojiti nešto od od vrijednih nagrada vezanih uz Zvjezdane ratove. Očekuju vas službene majice, šalice, torbe i plakati filma Zvjezdani ratovi: Sila se budi koje nam je osigurao distributer filma 2i Film. Možete osvojiti i ulaznice za film koje nam je omogućio Branimir centar. Inverzija je također osigurala dio fantastičnih nagrada kao što je limitirano izdanje Star Wars PS4 konzole, a tu su i nezobilazne POP! Vinyl Star Wars figurice, te DVD i BluRay izdanja popularne filmske sage. U nagradnom kvizu mogu sudjelovati svi koji odgovore na pitanja s letka koje ćete moći pronaći po cijelom centru, dok ćete ispunjene letke ostaviti u kutiji na štandu Inverzije. Izvlačenje će biti pred sami kraj eventa, a dobitnici će biti objavljeni i na našem portalu. Svi dobitnici koji će biti prisutni na izvlačenju će moći odmah preuzeti svoje nagrade dok ćemo ostalima nagrade poslati poštom.

Očekuje vas i Artoskop – božićni sajam rukotvorina koji za podtemu također ima Zvjezdane ratove. Tako da ćete svojim najdražima moći kupiti i unikatne Star Wars poklone. Ako pak poželite nešto iz naše ponude Inverzija će na svom štandu nuditi široku lepezu jedinstvenih tematskih poklona koje nigdje drugdje ni ne možete pronaći osim kod nas, a bit će i prigodnih sajamskih popusta. Jer vam treba još kakav poticaj za dolazak, slobodno nam ostavite svoj komentar.

05122015_Star_Wars_dan_post_3

Sve točke eventa su otvorene za sve posjetitelje i potpuno su besplatne.

Dođite, fotkajte se, kostimirajte se, poslušajte predavanje, pogledajte izložbu, osvojite nagrade, pogledajte nove Zvjezdane ratove i izaberite božićni poklon. Budite dio jedinstvenog Star Wars dana. Sila te zove. Samo se prepusti i dođi na fantastično druženje!

Check Also

FantaSTikon slavi 10 godina postojanja!

Ovog vikenda, od 15. do 17. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Napustio nas je Davor Šišović, koji je dao velik doprinos znanstvenoj fantastici i njezinoj promociji

U subotu, 14. listopada, zauvijek nas je napustio Davor Šišović – Šiška: novinar, publicist, pisac, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics