Home / Opasne vizije / Prvi trailer za “Pixels”, svi su u 8-bitnoj nevolji kada kultni likovi iz videoigrica napadnu Zemlju

Prvi trailer za “Pixels”, svi su u 8-bitnoj nevolji kada kultni likovi iz videoigrica napadnu Zemlju

 

18032015_pixels

Što učiniti kada vanzemaljci krivo protumače arkadne igre osamdesetih kao objavu rata, te pošalju gigantske verzije tih nekoć simpatičnih kultnih likova iz videoigara poput Pac-Mana i Donkey Konga u napad na Zemlju? Koga bi pozvali da stane u obranu ljudske vrste? Pa ako je suditi po ovoj akcijskoj sf komediji očito bi to bili veterani i šampioni arkadnih igara.

“Pixels” je zapravo nastao po istoimenom kratkom filmu Patricka Jeana iz 2010. godine. Priča prati predsjednika Willa Coopera (Kevin James) koji će unovačiti svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva i nekadašnjeg video šampiona osamdesetih Sama Brennera (Adam Sandler) da okupi ekipu najboljih arkadnih igrača (Josh Gad, Peter Dinklage) da poraze vanzemaljce i spase planet.

Redatelj filma je Chris Columbus, scenarij potpisuju Sandler, Tim Herlihy i Timothy Dowling, dok ostale značajnije uloge tumače Michelle Monaghan, Jane Krakowski, Brian Cox i Sean Bean. Film u kina stiže 24. srpnja.

Check Also

Provjerite što sve dolazi iz daleke, daleke galaksije na Disney+

Disney svoju streaming platformu Disney+ lansira 12. studenog, i već za premijeru će osigurati hrpu …

Snowpiercer: sve što je poznato o seriji, koja se nedavno vratila na TNT

Kada u proljeće iduće godine serija Snowpiercer konačno stigne na male ekrane, tada će proći …

Web Statistics