Home / Videodrom / Prvi pogled na X-Men: Dark Phoenix

Prvi pogled na X-Men: Dark Phoenix

Entertainment Weekly je danas ekskluzivno objavio galeriju fotografija za X-Men: Dark Phoenix, i naslovnicu koju krasi Sophie Turner aka Jean Grey.

X-Men: Dark Phoenix je vremenski smješten u 1992. godinu (10 godina nakon događaja X-Men: Apocalypse) dok je Mystique (Jennifer Lawrence), još uvijek vođa ekipe koju čine Jean, Cyclops (Tye Sheridan), Beast (Nicholas Hoult), Storm (Alexandra Shipp), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), i Quicksilver (Evan Peters). Najveći odmak od kanona X-Mena (ako stavimo na stranu prisustvo Mystique) je da se tim slavi kao heroje, umjesto da ih se ljudi boje i da ih mrze. X-Meni će u jednom trenutku biti poslani u svemirsku misiju spašavanja koja neće proći kako su zamislili. Solarna baklja će zahvatiti X-Jet, a val energije će naprosto zapaliti zlonamjernu i gladnu moći novu silu unutar Jean. Nakon buđenja Phoenixa započinje konflikt koji će nositi ostatak radnje.

Prve fotografije otkrivaju i lik Jessice Chastain koja bi trebala tumačiti vanzemaljskog mjenjolika aka Lilandru. Iako opis odgovara Lilandri i unatoč činjenici da ona igra značajnu ulogu u stripu Dark Phoenix, još uvijek nije službeno potvrđeno ime njezinog lika. Fotografija sprovoda otkriva da će netko od X-Mena umrijeti prije završnice, a s obzirom na likove na slici nagađamo da bi to mogli biti Mystique ili Beast.

X-Men: Dark Phoenix, redatelja i scenarista Simona Kinberga u kina stiže 02. studenog 2018. godine.

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Prvi, jezivi teaser trailer za SF triler Freaks

Objavljen je prvi teaser trailer za nezavisni film Freaks koji će svoju premijeru imati kroz …

HBO je naručio prvu sezonu serije Watchmen

Službeno je! HBO je nakon zelenog svjetla za pilot, koji je očito zadovoljio naručio prvu …

Web Statistics