Home / Videodrom / Serije / Prvi pogled na drugu sezonu serije “Stranger Things”

Prvi pogled na drugu sezonu serije “Stranger Things”

 

Klinci iz famozne serije “Stranger Things” koji su doslovce zaludili svijet se vraćaju na male ekrane u drugoj sezoni. Prvi pogled na iščekivanu drugu sezonu stiže puno prije nego što smo se usudili nadati. Entertainment Weekly je upravo objavio da će se prvi teaser trailer emitirati tijekom Super Bowla. Očito se Netflix ne libi razriješiti kesu kada je u pitanju ovakva hit serija jer svi znamo koliko su skupe sekunde reklamiranja za vrijeme Super Bowla.

U međuvremnu da bi čekanje malo lakše prošlo EW nas je počastio s prvom fotografijom iz druge sezone serije. Kao što i sami možete vidjeti riječ je o epizodi s temom Noć vještica, u kojoj su nam poznati i dragi likovi maskirani u još poznatije i nekima sasvim sigurno još i draže žanrovske likove – Istjerivače duhova iz 1984. godine.

Kako sad da ostanemo mirni kad znamo da nas čeka fantastičan “Stranger Things Halloween” specijal.

Da ponovimo, u drugu sezonu serije stižu pridošlice Sean Astin, Paul Reiser, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Rob Morgan i Sadie Sink. Svi oni će se pridružiti već poznatoj glumačkoj ekipi od kojih su za sada potvrđena sljedeća imena: Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer i Charlie Heaton.

03022017_stranger_things_S2_post_1

Check Also

Novi, necenzurirani trailer za Amazonovu seriju The Boys

Amazon je objavio novi trailer za seriju The Boys, adaptaciju iznimno nasilnog stripa Gartha Ennisa …

Najavljen je filmski prikvel Igre gladi, prema novom romanu Suzanne Collins

Franšiza Igre gladi (The Hunger Games) još nije došla do svoga kraja! Da, dobro ste …

Web Statistics