Home / Videodrom / Kratki filmovi / Pogledajte vizualno savršeni kratki film “Sundays”

Pogledajte vizualno savršeni kratki film “Sundays”

 

Mischa Rozema, nizozemski autor koji je svoju karijeru posvetio kratkim filmovima, još je jedan od pobjednika kickstartera. Za svoj projekt “Sundays” skupio je preko 50,000 dolara, a te novce je očito znao dobro uložiti jer film izgleda toliko prekrasno da se slobodno može reći da konkurira velikanima koji na izgled troše puno veće novce.

Još jedan dokaz da je taj redatelj i scenarist napravio dobar posao je i činjenica da se već sada, samo tjedan dana nakon izlaska filma, tri studija sukobljavaju oko prava kako bi mogli po istoj premisi napraviti dugometražni film.

Radnja filma smještena je u Meksiko, u futuristički grad koji istovremeno diše naprednom tehnologijom i ogromnim siromaštvom. Još kada se u cijelu tu priču dodaju apokalipsa i egzistencijalni problemi glavnoga lika koji je u tom sustavu ostao bez žene, tada se dobije jedan stvarno mračan i surealan rezultat koji podsjeća na noćnu moru.

 

 

U slučaju da vam se film posebno dojmio možete pogledati i kako je izgledao proces izrade.

 

Check Also

Sletio je prvi trailer za Star Wars: The Mandalorian

S Disneyjeva megaeventa D23 koji se upravo održava u Anaheimu, stigao je i prvi trailer …

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Web Statistics