Otkriven je naslov i prva fotografija sa snimanja filma Zvjezdane staze 3

 

Redatelj Justin Lin se prvi puta nalazi za kormilom nekog od filmova iz franšize Zvjezdanih staza. Za sada nam je otkrio da izvrsno barata društvenim mrežama, u manje od 140 znakova uspio je ne samo opisati što prikazuje prva fotka sa snimanja nego je i potvrdio špekulirani naslov filma – “Star Trek Beyond“. Kako će naslov biti formatiran to tek moramo otkriti s obzirom da je naslov otkriven tek u ‘hashtagu’.

Prva fotografija otkrila nam je kako izgleda amblem Zvjezdane flote: Ujedinjene Federacije Planeta. Odmaknuli smo se od akademije i ako je redateljev podtekst neka indikacija čini se da ćemo se konačno otisnuti sa Zemlje na malo duže putovanje – “Let the next Starfleet voyage begin!” U slobodnom prijevodu: “Neka novo putovanje Zvjezdane flote započne!

S obzirom da je objava išla na twitteru pratile su ju dva hashtaga, od kojeg je prvi #StarTrekBeyond očito bio usmjeren na potvrdu naslova (onog kojeg je scenarist i glumac filma Simon Pegg već neslužbeno dao naslutiti prije mjesec dana), a drugi je dobro nam znani #LLAP iliti “Live long and prosper.”

30062015_Star_Trek_Beyond_amblem

Check Also

Prvi trailer za Amazonovu SF seriju Tales from the Loop

Prije malo manje od godinu dana Amazon je najavio kako priprema SF seriju Tales From …

Trailer za Netflixovu adaptaciju The Letter for the King

Ako vam naslov nove Netflixove serije The Letter for the King zvuči poznato to je …

Web Statistics