Osvojite cool stvarčice s motivima iz filma “Pixels”

 

18082015_Pixels_nagradna_post

Zemlju još uvijek napadaju Pikseli u svim kinima. Riječ je o akcijskoj komediji redatelja Chrisa Columbusa, u kojoj glavne uloge tumače Adam Sandler, Kevin James, Josh Gad, Michelle Monaghan i Peter Dinklage.

Kao klinci u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, Sam Brenner (Sandler), Will Cooper (James), Ludlow Lamonsoff (Gad) i Eddie “The Fire Blaster” Plant (Dinklage) tisućama puta spašavali su svijet, ali u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će morati spasiti svijet i u stvarnom životu. Nakon što vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders. U njihovoj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten (Monaghan), specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce…

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Continental filmu, dijelimo vam cool stvarčice s motivima iz filma: usb-ove, bilježnice, setove igraćih karata, torbice, magnete i hladnjake za limenke.

Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore na sva pitanja, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. Ukoliko želite neku specifičnu nagradu ostavite nam komentar ispod ove objave ili ispod posta od nagradne igre na našoj facebook stranici. Sretno svima koji sudjeluju!

Nagradna igra traje do nedjelje 23. kolovoza u ponoć. Game on!

[wpsqt name=”Pixels” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics