Objavljen je službeni naziv i prvi teaser za novu “Star Trek” seriju

 

24072016_star_trek_discovery_post

Danas je na San Diego Comic-Conu tijekom panela 50. godišnjice Zvjezdanih staza objavljen prvi teaser za seriju “Star Trek Discovery“. Da, dobro ste pročitali, to je naziv nove serije, a nosi ga po glavnom brodu U.S.S. Discovery (NCC-1031) kojeg ćete naravno i upoznati u teaseru. Sami dizajn broda je zapravo vrlo zanimljiv odabir. Dobrim djelom je baziran na koncept artu Ralpha McQuarriea koji je bio namjenjen za brod Enterprise, i to za napuštenu Fazu II. Isto tako treba imati na umu da je producentica Heather Kadin u intervjuima nakon panela izjavila da dizajn za U.S.S. Discovery još nije finalan.

Izvršni producent Bryan Fuller (Hannibal, American Gods) na samom je panelu rekao da serija treba podsjetiti gledatelje na poruku nade i optimizma za budućnost, te da će nastaviti biti progresivna i gurati granice. Fuller smatra da se treba slaviti napredak naše vrste, ali da nam pritom treba mala pomoć.

Potvrđeno je i da će serija imati sezonsku priču, te da će biti smještena u “Prime” svemir. I što kažete na novosti? Kako vam se sviđa novi brod?

Check Also

Razvija se potpuno novi Star Wars film!

Na jedan kratki trenutak činilo se da budućnost Star Warsa leži u formatu serija. No …

Fotke sa seta otkrivaju bolji pogled na Batmana

The Batman je kao što već vjerojatno znate u produkciji, i tek što je krenulo …

Web Statistics