Home / Videodrom / Traileri / Stigao je novi trailer i poster za filmsku adaptaciju romana Annihilation Jeffa VanderMeera

Stigao je novi trailer i poster za filmsku adaptaciju romana Annihilation Jeffa VanderMeera

Objavljen je novi trailer i poster za Annihilation (Istrebljenje) adaptaciju istoimenog hvaljenog romana Jeffa VanderMeera, čiju recenziju možete pročitatu na linku. Film je ovaj tjedan stigao u američka kina, ali mi ga nećemo imati prilike pogledati na velikom platnu. Kao što ste možda primjetili novi trailer i poster stiže od Netflixa te će svi koji nisu u Americi, Kanadi i Kini film moći isključivo pogledati na Netflixu i to tek od 12. ožujka.

Nešto se čudno događa u Zoni X. Znamo samo da u zoni ne obitavaju ljudska bića, životinjski i biljni svijet je dosad nepoznat i nepredvidljiv, a sve unutar Zone doima se živo, kao da je dio jednog ogromnog nevidljivog entiteta. Jedanaest je ekspedicija dosada ušlo u Zonu X i sve su završile loše. Na početku priče pratimo 12. ekspediciju, tim od četiri žene čija imena ne znamo. Ubrzo otkrivamo da stvari nisu onakve kakve se čine…

Režiju i scenarij potpisuje Alex Garland, koji je zaslužan za režiju popularnog filma “Ex Machina”, te scenarije za “The Beach”, “28 Days Later”, “Sunshine”, “Never Let Me Go” i “Dredd”.

Glumačku ekipu čine Natalie Portman (V for Vendetta, Black Swan), Jennifer Jason Leigh (Amityville: The Awakening, The Hateful Eight, “Twin Peaks”), Tuva Novotny, Gina Rodriguez, Tessa Thompson (Creed, When a Stranger Calls) i Oscar Isaac (Star Wars: The Force Awakens).

Izašle su prve kritike i uglavnom su iznimno dobre, što je jako zanimljivo s obzirom da glavni razlog radi kojeg film nećemo gledati u kinu upravo leži u tome da Annihilation nije dobro prošao kod testne publike. Da budemo precizniji, film je ispao previše inteligentan pa se Paramount Pictures zabrinuo i brže bolje sklopio dogovor s Netflixom.

Annihilation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Zemeckis kreće u novu adaptaciju romana The Witches

Redatelj Nicolas Roeg već je 1990. vrlo uspješno adaptirao The Witches, dječju mračnu fantasy priču …

Prvi trailer i poster za Netflixov SF triler TAU

Netflix je objavio prvi službeni trailer za SF triler TAU, redatelja Federica D’Alessandra i producenta …

Web Statistics