Home / Videodrom / Traileri / Pogledajte trailer za filmsku adaptaciju romana Annihilation Jeffa VanderMeera

Pogledajte trailer za filmsku adaptaciju romana Annihilation Jeffa VanderMeera

Paramount Pictures je objavio punokrvni trailer za Annihilation (Istrebljenje) adaptaciju istoimenog hvaljenog romana Jeffa VanderMeera, čiju recenziju možete pročitatu na linku. Za razliku od prvog trailera ovaj puta smo dobili konkretniji pogled na ono unutar Zone X, pa je postalo jasno da nas očekuje puno bizarnija i strašnija avanutra.

Nešto se čudno događa u Zoni X. Znamo samo da u zoni ne obitavaju ljudska bića, životinjski i biljni svijet je dosad nepoznat i nepredvidljiv, a sve unutar Zone doima se živo, kao da je dio jednog ogromnog nevidljivog entiteta. Jedanaest je ekspedicija dosada ušlo u Zonu X i sve su završile loše. Na početku priče pratimo 12. ekspediciju, tim od četiri žene čija imena ne znamo. Ubrzo otkrivamo da stvari nisu onakve kakve se čine…

Režiju i scenarij potpisuje Alex Garland, koji je zaslužan za režiju popularnog filma “Ex Machina”, te scenarije za “The Beach”, “28 Days Later”, “Sunshine”, “Never Let Me Go” i “Dredd”.

Glumačku ekipu čine Natalie Portman (V for Vendetta, Black Swan), Jennifer Jason Leigh (Amityville: The Awakening, The Hateful Eight, “Twin Peaks”), Tuva Novotny, Gina Rodriguez, Tessa Thompson (Creed, When a Stranger Calls) i Oscar Isaac (Star Wars: The Force Awakens).

Annihilation u kina stiže 23. veljače 2018. godine. Zanimljivost je da je Netflix s Paramountom sklopio dogovor te će film u svim zemljama van Amerike, Kanade i Kine biti isključivo dostupan putem Netflixa, i to već 17 dana nakon što će biti pušten u američka kina. Očekivano redatelj s tim dogovorom nije previše oduševljen jer smatra da je film rađen za velika platna, te da bi ga se barem prvi puta tako trebalo i doživjeti, na mediju za koji je i zamišljen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jedan komentar

  1. Djeluje zanimljivo, iako je ova scena na snimku zaslona čista kopija scene sa Sigourney iz Aliena 3.

Check Also

Frank Castle aka The Punisher na Netflix stiže u siječnju iduće godine

The Punisher, jedna od samo dvije preostale Marvelove serije na Netflixu se vraća na male …

Prvi trailer za Brightburn otkriva priču o zlokobnoj verziji Supermana

Sonyjev Screen Gems je objavio prvi trailer za film BrightBurn kojeg producira ni manje ni …

Web Statistics