Lucifer: 5. sezona će imati 60% više paklene zabave

Svi već vjerojatno znate priču, nakon što je Fox rekao zbogom seriji poslije svega tri sezone, od vječnog pakla otkazivanja Lucifera je spasio Netflix, te u lipnju 2018. uskočio u želji da udovolji brojnim fanovima. Netflix je tako sklopio ugovor s vragom koji je Lucifera vratio u život za četvrtu sezonu, a zatim je otkriveno da nas očekuje i peta sezona koja će ujedno biti i posljednja. Incijalno je peta sezona trebala imati 10 epizoda, koliko je imala i četvrta, ali danas je Netflix putem svojih društvenih mreža objavio kako je broj epizoda povećan na 16.

“5. sezona Lucifera je upravo postala PAKLENO bolja – i veća! Dodali smo još šest sati, za ukupno 16 epizoda.”

Iako se 16 epizoda možda čini puno u usporedbi s prvotno najavljenih 10, to je i dalje relativno malo naspram prve tri sezone Lucifera koje su se emitirale na Foxu. Prva sezona je imala 13 epizoda, druga 18, a treća je imala čak 24.

Showrunneri serije, Joe Henderson i Ildy Modrovich, izjavili su kako su već sa završetkom četvrte sezone znali točno kako će izgledati uvod u petu. No čini se da su se ipak malo preračunali koliko će im trebati vremena da bi (nadamo se dostojno i epski) dovršili Luciferovu priču.

Lucifer je serija bazirana na liku iz stripa The Sandman čiji su tvorci Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg, i na spinoff strip serijalu Lucifer autora Mikea Careyja, oboje u izdanju Vertiga, DC Comicsa. Radnja prati Lucifera Morningstara (Tom Ellis), koji nakon što izgubi motivaciju da bude gospodarom pakla seli u svijet smrtnika, točnije u Los Angeles gdje pokušava uživati u svojoj “mirovini”. No nakon opasnih događaja njegovo zanemarivanje “izvornog” posla mu počinje stvarati probleme te uz pomoć mlade policajke (Lauren German) mora riješiti slučajeve koji bi mu mogli pomoći s njegovim problemima i dopustiti mu nastavak mirnog besmrtnog života.

Sve četiri sezone serije Lucifer su trenutno dostupne na Netflixu.

Check Also

Trailer za australski fantasy film The Legend of the Five

FilmInk je nedavno predstavio službeni trailer za australski obiteljski fantasy film The Legend of the …

Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! …

Web Statistics