Home / Videodrom / Kralj Arthur redatelja Guyja Ritchieja sadržavat će pristojnu količinu fantastičnih elemenata

Kralj Arthur redatelja Guyja Ritchieja sadržavat će pristojnu količinu fantastičnih elemenata

 

25072015_Kralj_Arthur_01

Vrijeme je da se pripremite na nešto drugačiju interpretaciju legendarnog engleskog kralja Arthura, i to onako kako ga je zamislio redatelj Guy Ritchie. Titularnu ulogu u nadolazećem filmu “Knights of the Round Table: King Arthur” tumačit će Charlie Hunnam (Pacific Rim). Film se trenutno snima u Londonu, i iako na velika platna neće stići prije ljeta 2016. dobili smo uvid kako će glavni lik izgledati u neki dijelovima filma, i da na fotografijama se nalazi i njegov jednako legendaran mač – Excalibur. Fotke su snimljene ekskluzivno za časopis Entertainment Weekly, a osim fotografija otkrivene su i neke novosti vezane uz film.
Guy Ritchie je izjavio da ne želi prikazati lik kralja Arthura previše dobrim, jer da je takav pristup već izrauban, te da ne čini priču dovoljno interesantom. Također je izjavio da je Luke Skywalker najmanje zanimljiv lik u Zvjezdanim ratovima baš zato što je dobričina od početka do kraja, a realno izrazito dobri dečki su najčešće dosadni.
Hunnam je pak svoj lik opisao kao “…dečka s ulice…nekog tko čini sve potrebano za preživljavanje, svojevrsni muljator” barem na početku priče, tako da će imati prilike postepeno sazrijevati.
Novostima tu nije kraj, Ritchie otvara nove frontove jer film će uroniti u fantasy. Navodno nas očekuje čitava parada fantastičnih elemenata poput divovskih zmija, masivnih ratnih slonova te čudovišnih stvorenja poput onog koji nosi naziv “The Nemesis“.
Postavlja se pitanje da li je Ritchie zašao predaleko iz svoje uobičajene zone, te kako će se snaći na teritoriju punom kompjuterski generirane grafike? Vrijeme će pokazati svoje, ali u svakom slučaju okupio je impresivnu glumačku postavu koja uključuje Judea Lawa, Astrid Berges-Frisbey, Erica Banu, Djimona Hounsoua i Aidana Gillena.

25072015_Kralj_Arthur_02

25072015_Kralj_Arthur_03

25072015_Kralj_Arthur_04

25072015_Kralj_Arthur_05

25072015_Kralj_Arthur_06

Check Also

Putovanje počinje u novom promu i isječku za Star Trek: Picard!

Novi promo za Star Trek: Picard ne pokazuje previše, ali je iznimno dobro čuti kako …

The Stand: kraj svijeta prigodno dolazi na kraju godine!

Trenutno je radi jednog Tweeta izbila čitava jedna polemika oko Stephena Kinga, no mi se …

Web Statistics