Upoznajte međunarodnu spasilačku ekipu iz reboota serije “Thunderbirds Are Go!”

 

25022015_thunderbirds_01

ITV Studio i Pukeko Pictures su pustili u opticaj video profile za svih šest međunarodnih spasilačkih pilota iz njihovog nadolazećeg reboota serije “Thunderbirds Are Go!“.

Uz specijalne efekte iz Weta Workshopa kultna serija se vraća na male ekrane s ekipom koju predvode Rosamund Pike (The World’s End, Gone Girl) kao Lady Penelope i David Graham (Thunderbirds, 1965) koji reprizira svoju ulogu šofera i međunarodnog spasilačkog agenta Parkera. Izumitelju Brainsu glas će posuditi Kayvan Novak, braću Gordona i Johna Tracyja tumačiti će Thomas Brodie-Sangster (Love Actually, Game of Thrones). Rasmus Hardiker će glas posuditi najmlađem i najstarijem od braće Tracy, Alanu i Scottu, dok će petog brata Virgila tumačiti David Menkin. Sandra Dickinson će svoj glas posuditi baki Tracy, a glavnog će zlikovca – The Hooda utjeloviti Andres Williams.
Serija će predstaviti i nove likove kao što su Kayo, prijateljica braće Tracy koju će tumačiti Angel Coulby i pukovnik Casey kojem će glas posuditi Adjoa Andoh (Doctor Who).

Ovo oživljavanje nekad jako popularne serije Gerryja i Sylvie Anderson napravit će se uz primjenu inovativane mješavine specijalnih efekata i ‘live-action’ segmenata.
Glavni producenti serije su Estelle Hughes za ITV Studio, Giles Ridge za ITVS GE te Richard Taylor i Andrew Smith za Pukeko Pictures. Glavni scenarist je Rob Hoegee, režiju potpisuje David Scott (LEGO Star Wars), dok je epizodni redatelj Theo Baynton.

Check Also

Božić je stigao ranije! 2. sezona NOS4A2 stiže u lipnju, a tu je i prvi pogled!

Locke & Key nije jedina adaptacija djela Joea Hilla koja ulazi u svoju drugu sezonu. …

Zagrizite u prvi teaser za film Peninsula, novo poglavlje postapokaliptičnog svijeta Train to Busan

Za one koji nisu upoznati s filmom ponovit ćemo da je Train to Busan (Vlak …

Web Statistics