Realistični Pokemoni dolaze u naš svijet u traileru za Detective Pikachu

Još nam je teško povjerovati, ali sudeći po upravo izašlom traileru, čini se da film s malenim žutim glodavcem, i omiljenim Pokemonom, doista dolazi u kina. I to u obliku koji zasigurno nikada niste vidjeli. Trailer za Pokemon: Detective Pikachu prikazuje vrlo realističnog Pokemona. Vrlo, vrlo, realističnog Pokemona. Pikachua koji možda prvi put u povijesti franšize, ima dlaku. I to bujnu, mekanu, dlaku. Uz to, Pikachu i priča! Iako je jedina osoba koja ga može razumjeti Tim, dječak koji je u potrazi za svojim nestalim ocem. I upravo će Pikachu, detektiv Pikachu, pomoći u potrazi. Na njihovom putu naći će se još realističnih Pokemona, tako da bi konačno mogli dobiti ideju kako bi naš svijet izgledao s ovim simpatičnim stvorenjima. Odgovor je, veoma čudno. Čak i pomalo jezivo.

„Detective Pikachu“ inspiriran je istoimenom igrom za Nintendo 3DS, koji je pokazao drugačiju stranu Pokemona, u kojoj ova stvorenja pomažu riješiti zločine, umjesto da se međusobno bore. Posebno je zanimljivo da je glas Pikachuu posudio ni manje ni više nego Ryan Reynolds, tako da će se svima koji su zamišljali kako izgleda kad Deadpool glumi Pokemona, ispuniti želja. Tima igra Justice Smith (Jurassic Kingdom: Fallen World). Ostatak glumačke postave čine Ken Watanabe, Bill Nighy, Kathryn Newton, Rita Ora i Suki Waterhouse.

Detective Pikachu nam priprema Legendary Pictures. Film režira Rob Letterman (Shark Talle, Monsters vs Aliens), koji zajedno s Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) potpisuje scenarij.

Pokémon je brand pokrenut 1996. godine koji je odmah postao globalna senzacija. Više od 300 milijuna video igara je prodano u cijelom svijetu, kartice su prevedene na više od 11 jezika i prodano ih je više od 23,6 milijarde. Animirana televizijska serija je dostupna u 98 zemalja, a animirani filmovi su zaradili više od 700 milijuna dolara, kao i knjige, manga stripovi, glazba, igračke, robe i aplikacije, uključujući i megapopularni Pokémon GO, koji je preuzet preko 650 milijuna puta.

Dolazak malih simpatičnih čudovišta na velike ekrane očekujemo 10. svibnja 2019.

Check Also

Moonfall: Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Roland Emmerich, čovjek koji stoji iza Dana neovisnosti i njegovog nastavka, probat će fanovima SF-a …

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Web Statistics