Stigao je prvi trailer za sestrinsku seriju Okus krvi – “Midnight, Texas”

 

21032017_Midnight_Texas_post_1

Dobrodošli u mjesto gdje je biti normalan nešto potpuno neobično.

NBC je objavio prvi punokrvni trailer za nadnaravnu seriju “Midnight, Texas” koja je adaptacija istoimene trilogije autorice Charlaine Harris. Dakle, očekuje nas varijacija na temu “True Blood”, ali bez Sookie i ekipe. S obzirom da je već prošlo tri godine od kada je True Blood saga završila sasvim smo sigurni da će fanovi jedva dočekati takozvanu sestrinsku seriju koja na male ekrane stiže već 25. srpnja.
Izvršni producent i jedan od redatelja serije je izvrsni Niels Arden Oplev (The Girl With The Dragon Tattoo, Mr. Robot). Monica Owusu-Breen (Agents of S.H.I.E.L.D., Fringe) je jedan od scenarista, showrunner, i izvršni producent dok funkciju potonjeg obavlja i David Janollari (Six Feet Under).

Glumačku ekipu čine Francois Arnaud (Blindspot), Sarah Ramos (Parenthood), Arielle Kebbel (Ballers), Peter Mensah (Spartacus, 300), Parisa Fitz-Henley (Luke Cage, Jessica Jones), Dylan Bruce (Orphan Black), Jason Lewis (Sex and the City) i Yul Yazquez (Bloodline).

Serija vas vodi u zabačeni grad u Texasu gdje nitko nije ono što se čini. Midnight je vrlo misteriozno mjesto, svojevrsna sigurna luka za svakoga tko je drugačiji. Da bi se obranili od bajkerskih bandi, policije koja stalno nešto sumnja, ali i vlastite opasne prošlosti građani se drže zajedno i tvore neobičnu, ali jaku obitelj.

Check Also

Snowpiercer je dobio novi datum premijere, i novu video najavu

Nakon svih nedaća i godina kojih se radilo na projektu, serija Snowpiercer je u prvom …

Sputnik, friški trailer i datum izlaska jezivog ruskog SF filma

Jedan od žanrovskih filmova koji je svoju premijeru trebao doživjeti na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu …

Web Statistics