Šesta sezona Igre prijestolja dobiva još jednu zvijezdu, Max von Sydow se pridružuje glumačkoj postavi

 

04082015_Max_von_Sydow_GoT_post

Neki dan, kada smo pisali o Ianu McShaneu i njegovom pridruživanju seriji Igra prijestolja, završili smo vijest komentarom: “Počelo je jako, nadamo se da će se tako i nastaviti.” Od toga je trenutka prošlo tek nekoliko dana i već smo dobili novo ime. Veliko ime, poznato ime; riječ je o kultnom švedskom glumcu Maxu von Sydowu poznatom po ulogama u Egzorcistu, Dini, Specijalnom Izvještaju, Shutter Islandu i još mnogim filmovima. Čak i ako ne prepoznajete njegovo ime, sigurno ste ga gledali u nečemu.

Za razliku od prošlog castinga, ovoga puta je već rečeno koga će to točno glumiti von Sydow – Trooku Vranu (ili, na zvučnijem engleskom, Three-Eyed Ravena). Za one koji su zaboravili, to je stari moćni varg kojega je Bran Stark susreo na kraju četvrte sezone. Tu je ulogu tada igrao netko drugi, a to što su ovoga puta zaposlili nekog poznatijeg samo je pokazatelj da će cijela Branova radnja napokon uzeti maha, pogotovo uzevši u obzir da lik nije bio prisutan u petoj sezoni.

Naravno, oni koji su čitali knjigu znaju da Vrana skriva puno tajni, a i njegov pravi identitet je jako zanimljiv, aliiiii… Nismo ovdje da spoilamo. Čitajte! Ili čekajte novu sezonu!

Imamo još jedno ime. Kreatorima je stvarno stalo da ova sezona bude što jača, vidi se da se trude, no tek smo na početku i nadamo se da će biti još puno ovakvih stvari. A i sad smo ovisni, definitivno hoćemo još ovakvih imena!

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics