Prvi trailer za drugu sezonu seperherojske serije Powers donosi rat

 

08122015_powers_s2_post

Da nas je prva sezona serije “Powers” oduševila i nije, iako je imala pristojan potencijal. Najveći problemi su bili relativno jeftina produkcija i značajno odstupanje od stripovskih korijena. Ideja je bila dobra, realizacija je podbacila, a Sharlto Copley u glavnoj ulozi jednostavno nije bio dovoljan da spasi cijelu stvar.
Ipak čini se da je ekipa (ili barem dio ekipe) iza serije naučila nešto iz svojih pogrešaka, jer promjene se vide već u prvom traileru druge sezone. Dapače, ističe se da će nova sezona biti u drastičnom raskoraku s prvom. Sony je konačno odlučio ubaciti i neku značajniju količinu novaca u igru. Postavljen je i novi voditelj serije Remi Aubuchon, koji je sa sobom doveo i nova lica, kako iza kamere, tako i ona ispred. Dodatak glumačkoj postavi su Tricia Helfer i Wil Wheaton. Da li je to dovoljno za značajniji odmak koji je najavljen, to još ne znamo, no trailer ipak pokazuje poboljšanje.

Nova sezona se bavi pitanjem tko je ubio Retro Girl (Michelle Forbes). Powers divizija ima u zadatak istražiti šokantno ubojstvo svijetski poznate superheroine i razotkriti sve misterije koji ga okružuju. Serija se na Playstation mrežu vraća 2016. godine.
 

Powers Season 2 Official First Look Trailer#Powers season two will be released on the PlayStation Network in 2016. The first season is available to view for PlayStation Plus subscribers at no extra cost now.

Posted by Talking Comicon on Monday, December 7, 2015

Check Also

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics