Justin Lin i Machinima produciraju reboot serije “Knight Rider”

 

26102016_knight_rider_post

Tko se sjeća “Knight Ridera“? Osim nas s ove strane ogledala nadam se da ste i vi imali priliku kao klinci, bilo manji ili veći, uživati u pustolovinama kroz koje su nas vodili KITT i David Hasselhoff kao Michael Knight. Pitam se da li bi danas preživjela koju epizodu, jer vjerojatno seriju previše romantiziram s obzirom da sam zadnji put u njoj uživala kao derle, ali tada mi je serija bila iznimno draga. To je išlo do te mjere da sam ju pratila na njemačkim kanalima jer je na našoj televiziji nije bilo, uostalom kao ni većine cool serija.

Sada, u vrijeme silnih uskrsnuća nekadašnjih uspješnica ne čudi vijest da nam stiže reboot Knight Ridera. Recept nije klasičan, ali nije ni nešto revolucionarno. Machinima se udružila s YOMYOMF-om (YouOffendMeYouOffendMyFamily), Justinom Linom i NBC Universalom da isproduciraju digitalni reboot kultne serije osamdesetih. Premijera se očekuje negdje 2017. godine. Justin Lin je zadužen i za scenarij, no detalji radnje još uvijek nisu poznati.

Machinima je poznata po sličnim produkcijama poput “Battlestar Galactica: Blood & Chrome”, “Mortal Kombat: Legacy and Mortal Kombat: Legacy 2”, “Street Fighter: Assassin’s Fist and Street Fighter: Resurrection” i “Halo 4: Forward Unto Dawn” koji su zajedno prikupili čak 300 milijuna pogleda. No, nameće se pitanje da li je moderan reboot najbolji pristup ovoj nostalgijom nabijenoj priči? Što vi mislite?

Check Also

Three Thousand Years of Longing: prvi trailer za fantasy film Georgea Millera!

MGM je konačno otkrio trailer za epski fantasy film Three Thousand Years of Longing redatelja …

The Umbrella Academy: trailer za 3. sezonu Netflixove serije!

Netflix je objavio službeni trailer za treću sezonu The Umbrella Academy, dramske serije o disfunkcionalnoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics