Otkriven je službeni logo i datum premijere za Daredevil: Born Again!

Marvel Studios je konačno u sklopu netom održanog New York Comic Cona objavio datum premijere za dugoočekivano oživljavanje serije Daredevil: Born Again, s Charliejem Coxom u titularnoj ulozi. Ovo dolazi nakon gotovo desetljeća otkako je Daredevil debitirao na Netflixu. Serija je na Netflix premijerno stigla u travnju 2015. i ubrzo je postala veliki hit. Tada se još nije očekivalo da će Coxov Daredevil postati dijelom Marvelovog kinematografskog svemira što se dogodilo njegovim pojavljivanjem u filmu Spider-Man: No Way Home i serijama She-Hulk: Attorney at Law i Echo. Dobra vijest je da trebamo biti strpljivi još samo malo, s obzirom da je datum premijere postavljen na 04. ožujka 2025. godine. Osim datuma premijere objavljen je i relativno šturi službeni sinopisi i logo.

Nadamo se da nas serija neće razočarati. Još u listopadu 2023. objavljeno je da serija prolazi kroz “značajni kreativni reboot” nakon prekida proizvodnje koji je nastao zbog štrajkova WGA i SAG-AFTRA. Glavni scenaristi Chris Ord i Matt Corman uklonjeni su s projekta zajedno s redateljima serije. Dovedena je nova kreativna ekipa: showrunner Dario Scardapane (The Punisher, Tom Clancy’s Jack Ryan) te Justin Benson i Aaron Moorhead (Moon Knight, Loki) kao redatelji preostalih epizoda. Benson i Moorhead tako su postali zaduženi za režiju onih do tada nesnimljenih epizoda kako bi se prvu sezonu privelo kraju.

Charlie Cox se vraća kao Matt Murdock aka Daredevil, dok Vincent D’Onofrio ponovo tumači ulogu Wilsona “Kingpina” Fiska. A ponovo ćemo u seriji gledati i Jona Bernthala kao Franka Castlea aka The Punishera, ali i dobro poznate i omiljene likove koje su tumačili Deborah Ann Woll te Elden Henson. Sandrine Holt će tumačiti Vanessu Fisk, koju je prije tumačila Ayelet Zurer. U ostalim ulogama su: Maichael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James, Michael Gaston, Arty Froushan i Harris Yulin.

Matt Murdock, slijepi odvjetnik, s pojačanim ostalim sposobnostima bori se za pravdu sa svojom odvjetničkom tvrtkom, dok bivši mafijaški šef Wilson Fisk nastavlja vlastite političke pothvate u New Yorku. Do problema će doći kada na površinu isplivaju njihovi prošli identiteti.

Prva sezona serije Daredevil: Born Again sastoji se od ukupno devet epizoda i biti će dijelom pete faze MCU-a.

Check Also

Otkriven je datum premijere za Star Trek: Section 31!

Iako smo teaser trailer za Star Trek: Section 31 dobili još u srpnju, do sada …

Novi trailer za HBO-ovu seriju Dune: Prophecy!

HBO i WB objavili su novi trailer za seriju Dune: Prophecy (Dina: Proročanstvo), koja će …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics