Prvi pogled na Appleov film The Gorge!

Apple TV objavio je prvi službeni poster i fotografije iz filma The Gorge, redatelja Scotta Derricksona (Sinister, Doctor Strange, The Black Phone). Film je najavljen još u ožujku 2022. godine i do sada je otkriveno jako malo detalja radnje. Opisuje se kao miks nekoliko žanrova: akcije, trilera, SF-a, horora i romanse povrh svega. Scenarij potpisuje Zach Dean (The Tomorrow War).

Glavne uloge tumače Miles Teller (Top Gun: Maverick) i Anya Taylor-Joy (Furiosa: A Mad Max Saga) kao elitni snajperisti stacionirani u osmatračnicama na suprotnim stranama golemog i iznimno klasificiranog klanca smještenog u dalekoj zemlji čiju točnu lokaciju ne smiju ni znati. Njihova misija? Zaštititi vanjski svijet od neotkrivenog, tajanstvenog zla koje vreba iznutra. Povezuju se iz daljine dok pokušavaju ostati oprezni u obrani od nevidljivog neprijatelja. Kada se otkrije kataklizmička prijetnja čovječanstvu, morat će testirati svoju fizičku i mentalnu snagu kako bi sačuvali tajnu u klancu prije nego što bude prekasno.

“Ideja je bila prvo uložiti puno vremena u pozadinske priče i razvijanje veze između dva lika koja tumače Miles Teller i Anya Taylor-Joy, a zatim ih vidjeti gurnute u mod preživljavanja usred neumoljivih i nepredvidivih opasnosti i misterija samog klanca.” – izjavio je redatelj.

Ostale veće uloge tumače Sigourney Weaver (Avatar) i William Houston (Wednesday).

Film The Gorge na Apple TV Plus stiže 2025. godine, točan datum još nije poznat.

Check Also

The Electric State: prvi trailer za Netflixovu filmsku adaptaciju!

Prvi pogled na Netflixov film The Electric State dobili smo na početku ovog mjeseca, a …

Prvi trailer za avanturistički fantasy film The Legend of Ochi

A24 je objavio prvi trailer i poster za film The Legend of Ochi, koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics