Prvi trailer za 2. sezonu Appleove serije Silo

Apple TV Plus objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu distopijske serije Silo (Silos). Ovo doduše nije prvi pogled na drugu sezonu, jer je još u srpnju, na San Diego Comic-Conu objavljen napeti isječak iz prve epizode. No, taj su isječak imali prilike pogledati samo sretnici koji su bili tamo, dok smo mi ostali dobili puki opis onoga što se u isječku dogodilo popraćenog s nekoliko službenih fotografija.

Tvorac, showrunner i izvršni producent serije je Graham Yost (Justified). Ostale izvršne producente čine Michael Dinner, Nina Jack, Joanna Thapa, Rebecca Ferguson, Morten Tyldum, Hugh Howey, Fred Golan i Rémi Aubuchon.

Sinopsis nadolazeće sezone i dalje nije otkriven, ali znamo da će premijera druge sezone imati dvije ključne niti priče. Jedna će pratiti Juliette dok istražuje napušteni silos, dok će se druga baviti time što se u njemu dogodilo u nekom trenutku u prošlosti. Jer kako je tvorac serije otkrio, postoji opasnost da se ono što se dogodilo u ovom misterioznom silosu dogodi i u Julietteinom.

Glavnu ulogu tumači Rebecca Ferguson kao Juliette, inženjerka koja traži odgovore o ubojstvu voljene osobe i nailazi na misterij koji seže mnogo dublje nego što je ikada mogla zamisliti, što ju vodi do otkrića da ako vas laži ne ubiju, istina hoće. Ostalu povratničku postavu čine Tim Robbins, Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McRae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite i Iain Glen. Od novih imena izdvajamo Stevea Zahna koji tumači vrlo važan lik Soloa.

Druga sezona serije Silo na Apple TV Plus premijerno stiže 15. studenog. Recenziju prve sezone možete pronaći ovdje.

Check Also

Animirani film Flow stiže na nadolazeći ZFF!

U sklopu nadolazećeg 22. izdanja Zagreb Film Festivala imat ćete priliku pogledati jedan doista poseban …

The Wild Robot ide u još jednu avanturu, potvrđen je nastavak!

DreamWorks Animation je potvrdio da ćemo dobiti nastavak animiranog filma The Wild Robot (Divlji robot). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics