Star Trek: Lower Decks kreće u posljednju misiju u prvoj najavi 5. sezone

Peta i posljednja sezona animirane serije Star Trek: Lower Decks je pred vratima. Već smo dobili jedan kratki uvid u ono što nas očekuje s ekskluzivnim isječkom objavljenim u rujnu, a danas je Paramount Plus objavio i prvi službeni trailer. Trailer obećava akcijom nabijeno finale, alternativne svemire, avanture, humor i otkriva neke zanimljive Easter eggove.

U finalnoj sezoni posada U.S.S. Cerritosa ima zadatak zatvoriti “svemirske rupe” — pukotine koje uzrokuju kaos u Alfa kvadrantu. Obavljanje te dužnosti bi bio lagani zadatak za mlađe časnike Mariner, Boimlera, Tendi i Rutherforda… da se ne moraju nositi i s Orionskim ratom, bijesnim Klingoncima, diplomatskim katastrofama, misterijoznim ubojstvima i najstrašnijim od svega — vlastitim težnjama za napredovanjem u karijeri… Nadolazeća sezona je svojevrsna proslava ove autsajderske ekipe koja je opasno blizu promaknuća s nižih paluba u nove, neobične uloge Zvjezdane flote.

Star Trek: Lower Decks produciraju CBS-ov Eye Animation Productions, Secret Hideout i Roddenberry Entertainment. Izvršni producenti su Alex Kurtzman, Mike McMahan, Aaron Baiers, Rod Roddenberry i Trevor Roth, dok je tvorac serije Mike McMahan.

Glasove su glavnim likovima s donjih paluba posudili Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells i Eugene Cordero; dok su glasove posadi s mosta posudili Dawnn Lewis, Jerry O’Connell, Fred Tatasciore i Gillian Vigman.

Peta sezona serije Star Trek: Lower Decks premijerno stiže s dvije epizode 24. listopada.

Naš osvrt na četvrtu sezonu serije možete pronaći ovdje.

Check Also

Prvi pogled na Appleov film The Gorge!

Apple TV objavio je prvi službeni poster i fotografije iz filma The Gorge, redatelja Scotta …

Animirani film Flow stiže na nadolazeći ZFF!

U sklopu nadolazećeg 22. izdanja Zagreb Film Festivala imat ćete priliku pogledati jedan doista poseban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics