What We Do in the Shadows: finalni trailer za posljednju sezonu FX-ove serije

Popularna vampirska serija What We Do in the Shadows privodi se kraju sa šestom i ujedno posljednjom sezonom, koja stiže kasnije ovog mjeseca. Nama je uistinu žao što serija završava, ali ako je suditi po do sada viđenom barem se možemo tješiti kako nas očekuje još jedna fantastična sezona, koja obećava urnebesnu avanturu prije finalnog spuštanja zastora.

Šesta sezona se nastavlja tamo gdje je prethodna završila, s Guillermom (Harvey Guillén), koji je nakratko postao pravim vampirom i sada pokušava odgonetnuti svoju budućnost. Posljednja sezona predstavlja starog kućnog cimera, vampira Jerryja (Mike O’Brien), koji je proveo pet desetljeća spavajući jer su ga Laszlo i ekipa zaboravili probuditi za doček Nove 1996. godine. To će ekipi poslužiti kao svojevrsno otriježnjenje, jer će shvatiti kako su malo učinili u pola stoljeća – nijedan cilj nije ostvaren, niti jedan san ostvaren, niti jedan dio Novog svijeta osvojen (osim njihove ulice i dijela ulice Ashley). Tako da Nandor (Kayvan Novak), Nadja (Natasia Demetriou), Laszlo (Matt Berry), Colin (Mark Proksch) i Guillermo konačno odlučuju kako je vrijeme za preuzimanje svijeta, a počinju na Staten Islandu…

Serija je inače poznata po gostovanju poznatih lica. Za novu sezonu još uvijek nije službeno otkriveno tko nas sve od gostujućih lica očekuje, ali znamo da se Doug Jones vraća u ulozi Barona.

Izvršni producenti serije su Taika Waititi, Jemaine Clement, Paul Simms, Sam Johnson, Sarah Naftalis, Yana Gorskaya, Kyle Newacheck, Garrett Basch i Eli Bush.

Finalna sezona serije What We Do in the Shadows sastoji se od ukupno 11 epizoda, a prve tri premijerno na FX stižu 21. listopada.

Check Also

Prvi trailer za 2. sezonu Appleove serije Silo

Apple TV Plus objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu distopijske serije …

Animirani film Flow stiže na nadolazeći ZFF!

U sklopu nadolazećeg 22. izdanja Zagreb Film Festivala imat ćete priliku pogledati jedan doista poseban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics