Amazon MGM Studios radi na tv seriji RoboCop, koju producira James Wan

Da li je to dobra vijest to ne znamo, ali ono što znamo je da se radi na tv seriji RoboCop. Seriju razvija Amazon MGM Studios, što nas ne čudi jer smo još 2020. pisali o projektu MGM-ove serije RoboCop, iako je tada pitch bio drugačiji kao i kreativna ekipa. Ovom novom projektu pridružio se Peter Ocko (Lodge 49, Moonhaven) kao showrunner, scenarist i izvršni producent. Jedan od izvršnih producenata je i James Wan, koji će film producirati preko njegove kuće Atomic Monster. Uz Ockoa i Wana, ostale izvršne producente čine Michael Clear i Rob Hackett (Atomic Monster).

Serija Robocop bila je u ranoj fazi razvoja otkako je Amazon kupio MGM, ali tada je u fokusu priče zamišljena mlađa verzija lika Dicka Jonesa, narcisoidnog i pokvarenog izvršnog direktora Omnicorpa. Serija se trebala baviti evolucijom mladog Jonesa dok se pretvara u ljigavog korporativnog grabežljivca u distopijskom Detroitu. Tada su na tom projektu radili Ed Neumeier, jedan od scenarista originalnog filma iz 1987. godine te pisci Dave Parkin i Rob Gibbs.

Što se tiče radnje nove serije, za sada postoji samo škrti sinopsis. Ogromni tehnološki konglomerat surađuje s lokalnom policijskom upravom kako bi predstavio tehnološki naprednog izvršitelja za borbu protiv rastućeg kriminala – policajca koji je dijelom čovjek, dijelom stroj. No, iz tog se da zaključiti kako je opet riječ o rebootu.

Ovo ne bi bila prva tv serija o RoboCopu. Nakon tri filma franšize, RoboCop je 1994. debitirao na malim ekranima, u produkciji kanadskog Skyvision Entertainmenta. Glavnu ulogu tumačio je Richard Eden.

Check Also

Prvi teaser za akcijski SF horor film Elevation!

Vertical je objavio prvi teaser trailer za Elevation, novi SF horor film koji dolazi ove …

Trailer za 2. sezonu iščekivane HBO-ove serije The Last of Us

Kratki teaser za drugu sezonu serije The Last of Us objavljen je u kolovozu, u …

One comment

  1. 🤖 Robocop se vraća na male ekrane! Amazon MGM Studios radi na novoj seriji, uz podršku James Wana kao producenta. Hoće li ovaj reboot oživjeti legendu? Čekamo s nestrpljenjem! 🎬🔥 #RoboCop #TVReboot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics