Isječak i službeni poster za 5. sezonu serije Star Trek: Lower Decks!

Danas se obilježava Star Trek Day, i tim povodom je Paramount Plus objavio ekskluzivni isječak i poster za petu sezonu animirane serije Star Trek: Lower Decks. Nova sezona koja je ujedno i posljednja premijerno stiže 24. listopada u SAD-u i inozemstvu, dok će finale biti prikazano 19. prosinca. Da li to uključuje i naše tržište, to još ne znamo.

U finalnoj sezoni posada U.S.S. Cerritosa ima zadatak zatvoriti “svemirske rupe” — pukotine koje uzrokuju kaos u Alfa kvadrantu. Obavljanje te dužnosti bi bio lagani zadatak za mlađe časnike Mariner, Boimlera, Tendi i Rutherforda… da se ne moraju nositi i s Orionskim ratom, bijesnim Klingoncima, diplomatskim katastrofama, misterijoznim ubojstvima i najstrašnijim od svega — vlastitim težnjama za napredovanjem u karijeri… Nadolazeća sezona je svojevrsna proslava ove autsajderske ekipe koja je opasno blizu promaknuća s nižih paluba u nove, neobične uloge Zvjezdane flote.

Isječak se nastavlja na finale četvrte sezone, u kojem je Tendi napustila Zvjezdanu flotu kako bi radila sa svojom obitelji u zamjenu za njihovu pomoć protiv prijetnje iz svemira. Video otkriva kolekcionara vanzemaljaca koji predstavlja svoju kolekciju vanzemaljskih antikviteta naivnoj mladoj ženi, samo da bi njegov brod napali Orionski pirati. Samouvjeren, kolekcionar otkriva da može kontrolirati svoj brod iz svog muzeja — što je ženin znak da otkrije da je ona zapravo prerušena Tendi. Ona ga onesposobljava i daje Orioncima kontrolu nad brodom – ali, i dalje se vodi vrijednostima Zvjezdane flote, inzistirajući da njezina posada samo opljačka kolekcionara i njegove ljude, umjesto da ih ubije. No, do nekih lakših ozljeda će ipak doći.

Star Trek: Lower Decks produciraju CBS-ov Eye Animation Productions, Secret Hideout i Roddenberry Entertainment. Izvršni producenti su Alex Kurtzman, Mike McMahan, Aaron Baiers, Rod Roddenberry i Trevor Roth, dok je tvorac serije Mike McMahan.

Naš osvrt na četvrtu sezonu serije možete pronaći ovdje.

Check Also

Prvi trailer za SF film Mickey 17!

Prvi teaser za SF film Mickey 17 dobili smo još u prosincu 2022. godine, a …

Prvi pogled na 2. sezonu Netflixove serije Castlevania: Nocturne!

Da ćemo dobiti drugu sezonu Netflixove serije Castlevania: Nocturne to znamo još od listopada prošle …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics