Prvi teaser za specijal Wynonna Earp: Vengeance!

Dobrodošli u Čistilište! Wynonna Earp se vraća na male ekrane s tv specijalom od 90 minuta, a natruhu onoga što nas čeka daje netom objavljeni prvi teaser. Specijal nosi naziv Wynonna Earp: Vengeance i stiže na streaming platformu Tubi, iako za sada još nije poznato kada će to točno biti. Dobre su šanse da će datum premijere biti otkriven u sklopu panela na San Diego Comic-Conu gdje će biti prikazan i puni trailer. Tvorac, scenarist i izvršni producent je Emily Andras, kao što je bio slučaj i sa Syfyevom serijom Wynonna Earp koja se sastojala od ukupno četiri sezone. Hvaljena zbog dobrog miksa horora, akcije i drame s uvjerljivo obrađenim feminističkim i LGBTQ+ temama, serija se može pohvaliti s ukupnom ocjenom kritičara od 92% na stranici Rotten Tomatoes. S ključnim igračima koji su involvirani i u specijalu, postoji nada da će on fanovima osigurati zasluženi eksplozivni i emotivni završetak.

Wynonna Earp — antiheroina koja ubija demone i prapraunuka legendarnog predstavnika zakona Wyatta Earpa — mora se ponovno vratiti u svoj rodni grad Čistilište kako bi se borila protiv svog najvećeg neprijatelja do sada: psihotične zlikovke koja je paklena osveta Wynonni… i svima koje voli.

U glavnim ulogama se ponovo vraćaju Melanie Scrofano (Wynonna Earp), Tim Rozon (Doc Holiday), Dominique Provost-Chalkley (Waverly Earp) i Katherine Barrell (Nicole Haught). Očekuju nas i neka nova lica poput Grega Lawsona (Nedley) i Varuna Sarange (Jeremy).

Specijal Wynonna Earp: Vengeance režirao je Paolo Barzman, a na Tubi stiže kasnije ove godine.

Check Also

The Substance, šokantan i briljantan film koji samo što nije stigao u domaća kina

Horor film The Substance iliti Supstanca od 19. rujna počinje s prikazivanjem u domaćim kinima. …

Finalni trailer za Netflixovu animiranu seriju Twilight of the Gods

Netflix je objavio finalni trailer i poster za animiranu seriju Twilight of the Gods, koja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics