Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve koji nestrpljivo čekaju nove kadrove 20th Century Studios i Marvel Studios objavili su friški teaser trailer. Novi trailer se sastoji od gotovo potpuno novih kadrova, a otkriva i novi pogled na dva lika za koje je potvrđeno da će se pojaviti u filmu. Iako je već prošli trailer izazivao s likom Lady Deadpool, novi nastavlja taj trend počevši od istog kadra, ali otkrivajući nešto više, da bi se zaustavio taman na vrijeme da ne razotkrije njezino lice. Drugi lik s kojim trailer izaziva je Cowboy Deadpool.

Ryan Reynolds vraća se kao zloglasni Wade Wilson/Deadpool, a s njim u paketu ovaj puta stiže Hugh Jackman kao Logan/Wolverine, tako da po prvi puta zajedno ulaze u Marvelov kinematografski svemir.

Nakon što se suočio s nekim profesionalnim neuspjesima dok je prolazio kroz krizu srednjih godina, Wade Wilson odlučuje službeno umiroviti Deadpoola i postaje prodavač rabljenih automobila. Ali kada su njegovi prijatelji, obitelj i cijeli svijet ugroženi, Deadpool odlučuje izvući svoje katane iz mirovine, regrutira nevoljkog i opreznog Wolverinea, ne samo da se bori za njihov opstanak, već naposljetku i za njihovu ostavštinu.

U ostalim ulogama nas između ostalog očekuju Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Matthew Macfadyen, Emma Corrin, Shioli Kutsuna, Karan Soni, Leslie Uggams i Jennifer Garner.

Redatelj filma je Shawn Levy (Real Steel, Free Guy), dok scenarij potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick, a istom su doprinijeli i Zeb Wells, Ryan Reynolds, Shawn Levy, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Logelin. Producenti su Kevin Feige, Simon Kinberg, Shawn Levy i Ryan Reynolds.

Nakon što prošle godine zbog štrajkova nije sudjelovao na San Diego Comic Conu, Marvel se vraća u dvoranu H. Osim što će održati već uobičajene panele koji će otkrivati ​​informacije o novim i potvrđenim projektima, Marvel će također imati i poseban panel za Deadpool & Wolverine kako bi obilježio svjetsku premijeru filma. I Reynolds i Jackman će biti prisutni, kao i redatelj Shawn Levy te izvršni direktor Marvela Kevin Feige.

Deadpool & Wolverine na velika platna stiže 26. srpnja.

Check Also

The Substance, šokantan i briljantan film koji samo što nije stigao u domaća kina

Horor film The Substance iliti Supstanca od 19. rujna počinje s prikazivanjem u domaćim kinima. …

Finalni trailer za Netflixovu animiranu seriju Twilight of the Gods

Netflix je objavio finalni trailer i poster za animiranu seriju Twilight of the Gods, koja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics