SF serija Orphan Black: Echoes premijerno stiže u lipnju!

Kako bi bar na neki način obilježili jedanaestu godišnjicu originalne serije Orphan Black, AMC je konačno objavio datum izlaska svog nadolazećeg spin-offa Orphan Black: Echoes koji će premijeru doživjeti 23. lipnja. Objava datuma premijere stigla je s novim teaser trailerom kojeg možete pronaći ispod članka.

Smještena unutar istog svemira kao i orginalna serija, Echoes će mnogo dublje ispitati koliko znanstvene manipulacije mogu utjecati na ljudsko postojanje. Radnja se odvija u bliskoj budućnosti, točnije u 2052., mnogo godina nakon događaja koji su zaokružili priču serijala Orphan Black. Uz tehnologiju kloniranja koja je sada uznapredovala u korak s vremenom, novi set subjekata će ući u igru. Tako ćemo pratiti tri klona čiji će se putevi ukrstiti te će zajedno krenuti na putovanje, odmotavajući misterij svog postanka i otkrivajući priču o ljubavi i izdaji.

Glavnu ulogu tumači Krysten Ritter kao Lucy, žena nezamislive priče o njezinom podrijetlu, koja pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu. Showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica je Anna Fishko (Pieces of Her, Fear the Walking Dead, Colony), a na projektu je kao izvršni producent i redatelj nekoliko epizoda sudjelovao i sutvorac originalne serije John Fawcett. Ostali izvršni producenti su David Fortier i Ivan Schneeberg koji su producirali i originalnu seriju te Nick Nantell, Kerry Appleyard i Katie O’Connell Marsh.

Ostale veće uloge tumače Rya Kihlstedt (A Teacher) kao Eleanor, briljantna neuroznanstvenica koja traži napredak u svom istraživanju; Keeley Hawes (Bodyguard, It’s A Sin, Line of Duty) kao dr. Kira Manning; Amanda Fix (North of Normal, High School) kao Jules Lee; Avan Jogia (Now Apocalypse, Zombieland: Double Tap) kao Lucyjin dečko Jack i James Hiroyuki Liao kao Darros, moćni samoostvareni milijarder s problematičnom prošlošću. U gostujućoj ulozi tijekom čitave prve sezone gledat ćemo i Reeda Diamonda kao Toma, Darrosovog šefa osiguranja.

“Koliko biste daleko išli da otkrijete tko ste?”

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics