The Signal: prvi trailer za Netflixovu misterioznu SF seriju

Netflix je nedavno objavio prvi službeni teaser trailer i poster za nadolazeću njemačku limitiranu seriju The Signal odnosno Das Signal (poznatu i pod radnim nazivom Hello). Režiju potpisuju Sebastian Hilger (Ayuda, Wir sind die Flut) i Philipp Leinemann (The King’s Surrender, Die Informantin). Scenaristi su Florian David Fitz, Nadine Gottmann i Kim Zimmermann, koji su scenarij napisali prema ideji Nadine Gottmann i Sebastiana Hilgera.

Zemlja ponovno ima Paulu. Nakon mjeseci u orbiti, vratila se na Zemlju. Sada slijedi samo kratki let preko bare i vratit će se svojoj obitelji. Ali Paula nikada ne stigne kući. Sven i njegova kći Charlie čekaju na vratima. Avion kao da je progutala Zemlja. Dok Sven pokušava zaštititi svoju kćer od strašne spoznaje, hvata se za svaku slamku koja mu se ukazuje. I odjednom, čini se, pronalazi ono što traži: Paula mu je ostavila zagonetku, zajedničku nit koju Sven sada slijedi. Što je više povlači, to mu se život više urušava, to veća misterija i prijetnja postaje za njega i Charlie, te na kraju i za cijeli svijet. Zato što je Paula bila na Međunarodnoj svemirskoj postaji. A tamo gore, u tami svemira, došla je do nevjerojatnog otkrića…

Glavne uloge tumače Peri Baumeister (Blood Red Sky), kao Paula, Florian David Fitz (100 Things) kao Sven i Yuna Bennett (Hammerharte Jungs) kao Charlie, dok su u ostalim ulogama Hadi Khanjanpour (The Lair), Sheeba Chadha (Gully Boy), Katharina Schüttler (15 Jahre), Nilam Farooq (Contra), Meret Becker (Babylon Berlin) i Katharina Thalbach (Die Schule der magischen Tiere).

Serija na Netflix stiže 07. ožujka sa četiri epizode od sat vremena.

The Signal

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics