Doctor Who: friški trailer izaziva s onime što dolazi 2024.

Objavljen je službeni trailer za najnoviju sezonu serije Doctor Who, koji izaziva s prvim avanturama petnaestog Doktora kojeg tumači Ncuti Gatwa. Iako se tehnički radi o četrnaestoj sezoni serije, producenti su očito odlučili s novim Doktorom pokrenuti i novu etapu pa je nadolazeća sezona najavljena kao prva. Petnaesti Doktor predstavljen je nakon što je njegov prethodnik izgubio bitku s Toymakerom koji je pogodio Doktora laserom. No, umjesto da se jednostavno regenerira u novu verziju Doktor se podijelio na dvije, u prvoj podijeljenoj regeneraciji u više od šest desetljeća serije.

Nakon nekoliko specijala koji su obilježili šezdesetu godišnjicu, s Gatwom kao novim licem serije, Doctor Who se vraća na proljeće, s novom sezonom ispunjenom neočekivanim avanturama i bliskim susretima s prijetnjama iz svemira. Kao i svaki Doktor do sada i petnaesti će Doktor na svojim putovanjima imati društvo. U blagdanskom se specijalu novi Doktor susreo s Ruby Sunday (Millie Gibson), koja je postala njegova suputnica u novom Tardisu.

Nova sezona ponovo donosi Yasmin Finney i Bonnie Langford, koje će reprizirati svoje uloge kao Rose Noble i Mel Bush. Također, nova sezona će između ostalog predstaviti Jinkx Monsoon kao Doktorovog najjačeg neprijatelja do sada, Jonathana Groffa u misterioznoj ulozi, Indiru Varmu kao vojvotkinju i Lennyja Rusha kao Morrisa…

Doctor Who vraća se na BBC One i BBC iPlayer u svibnju 2024. u Ujedinjenom Kraljevstvu te na Disney Plus platformu za ostatak svijeta.

Doctor Who

Check Also

Prvi pogled na Davida Corensweta kao novog Supermana

Za malo više od godinu dana stiže nova filmska verzija Supermana koja će biti dio …

Prvi isječak iz Coppolinovog filma Megalopolis

Iako smo do sada dobili prvi pogled na film, prvo u vidu jedne, a zatim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics