Joker: Folie À Deux, novi službeni pogled na film!

Joker: Folie À Deux, nastavak hvaljenog Jokera iz 2019. godine završio je sa snimanjem. Tu je prigodu redatelj, kao i onu s početka snimanja obilježio s objavom službenih fotografija. Uz dvije fotografije Todd Phillips napisao je sljedeće: “I to smo priveli kraju. Zahvaljući ovo dvoje (+ čitavoj glumačkoj postavi) i NAJBOLJOJ ekipi koju filmska industrija može ponuditi. Od vrha do dna. Sada ću otpuzati u špilju (sobu za editiranje) i sve to sastaviti.”

U nastavku ponovo gledamo Joaquina Phoenixa kao titularnog DC-jevog zlikovca, ali mu se ovaj puta pridružila Lady Gaga kao Harley Quinn. Iako detalji radnje i dalje nisu poznati, znamo da će se film odvijati u Arkham Asylumu. Što i inače odgovara nitima radnje za Harley Quinn i Jokera, jer ga je ona prvi put srela dok ga je liječila u Arkhamu gdje se i zaljubila u njega. Tijekom njihove malo jesmo, malo nismo zajedno veze, kroz Quinninu 30-godišnju povijest, par negativaca podijelio je gomilu glazbenih trenutaka zajedno, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će Phillips ukomponirati taj ton žanra u ovaj film. Kao kompozitorica filma vraća se Hildur Guðnadóttir koja je nakon Jokera između ostalog skladala glavnu glazbenu temu za hvaljeni film Tár.

Nastavak je punokrvni mjuzikl, i to ga bitno razlikuje od prvog filma, budući da je Joker imao mračan, grub i gotovo realističan ton. No, s obzirom da je Gaga poznata pjevačica i glumica, koja je i osvojila Oscara za najbolju originalnu pjesmu za film A Star Is Born (Zvijezda je rođena), nametnula se kao savršen izbor za glavnu ulogu uz Phoenixa. Pitanje je samo da li će i koliko fanovima leći ovakva značajna promjena.

U ostalim ulogama u filmu ćemo gledati Zazie Beetz, Catherine Keener, Brendana Gleesona, Jacoba Loflanda i Harryja Lawteyja.

Joker: Folie À Deux u kina stiže 04. listopada 2024. godine.

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

Prvi trailer za SF horor film Lumina

Objavljen je prvi trailer za SF horor film Lumina. Redatelj, scenarist i producent je Gino …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics