Prvi trailer za DC-jev superherojski film Blue Beetle

Ne znam za vas, ali izuzev par iznimki, superherojski žanr filmova mi je polako prisjeo. Realno i Marvelu i DC-ju u zadnje vrijeme fali svježine, iako je najveći problem sasvim sigurno zamor materijala s brojnim naslovima. U skladu s tim, ne mogu reći da me Blue Beetle zanima. No, sigurna sam da će i on naći svoju publiku, jer na kraju krajeva u fokusu priče je tinejdžer, što znači da bi ovo možda njima moglo biti fenomenalno, a tko zna, možda film skriva i pokojeg asa u rukavu. Ono što nadolazećem DC-jevom naslovu ne ide na ruku je činjenica da je to film iz razdoblja prije Jamesa Gunna i Petera Safrana koji su preuzimanjem uzda zamislili svoju viziju novog DC-jevog kinematografskog svemira. Blue Beetle je inicijalno zamišljen kao dio DCEU-a, ali Gunn je izjavio da će film biti “odvojen” od prethodnih DCEU-ovih ostvarenja i da bi mogao biti dio nove franšize.

Redatelj filma je Angel Manuel Soto (Charm City Kings), prema scenariju kojeg je prilagodio i napisao Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala).

Friški diplomac Jaime Reyes vraća se kući pun težnji za svojom budućnošću, samo da bi otkrio da dom nije baš onakav kakav je napustio. Dok traži svoju svrhu u svijetu, sudbina se umiješa kada se Jaime neočekivano nađe u posjedu drevnog relikta izvanzemaljske biotehnologije: skarabeja. Kada skarabej iznenada odabere Jaimeja za svog simbiotičkog domaćina, daruje mu se nevjerojatni oklop koji ima fantastične i nepredvidive moći, zauvijek mijenjajući njegovu sudbinu jer postaje superheroj Blue Beetle.

Glavne uloge tumače Xolo Maridueña (Cobra Kai), Adrianna Barraza (Babel), Susan Sarandon (The Witches of Eastwick), Harvey Guillén (What We Do in the Shadows), Bruna Marquezine (Breaking Through), Belissa Escobedo (Sex Appeal, Hocus Pocus 2), George Lopez (The Spy Next Door), Elpidia Carrillo (Predator), Raoul Max Trujillo (Mayans M.C.) i Damián Alcázar (Narcos).

Blue Beetle u kina slijeće 18. kolovoza.

Check Also

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Prvi trailer i poster za film Mufasa: The Lion King

Kralj se vratio! Walt Disney Pictures objavio je prvi teaser trailer i poster za film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics