The Water Man: prvi trailer i poster za film!

RLJE Films je objavio prvi službeni trailer i poster za film The Water Man. Redatelj filma je David Oyelowo, dok scenarij potpisuje Emma Needell. Film je producirala kuća Harpo Films s Oprah Winfrey kao izvršnom producenticom. Ostali izvršni producenti su Oyelowo, Carla Gardini, Shivani Rawat i Monica Levinson. Svoju premijeru je film doživio na TIFF-u još prošlog rujna. RLJE Films je osigurao prava za distribuciju u američka kina gdje film stiže 07. svibnja. Netflix je osigurao internacionalana prava.

Gunner i njegova majka dijele posebnu vezu, ali kad se mamina bolest pogorša, nestaje u hrpama knjiga kako o znanosti tako i o natprirodnom u potrazi za mogućim lijekovima. Nakon što je saznao za mitskog Water Mana, koji možda poznaje tajnu vječnog života, Gunner i njegova buntovna prijateljica Jo odlaze u potragu u misterioznu šumu Water Mana. Suočeni s izazovima i opasnostima koje nikada nisu mogli zamisliti, nada prijatelja za spas leži na Gunnerovu ocu koji mora ‘uroniti’ u svijet svog sina kako bi slijedio tragove koji će ga odovesti do djece i ponovo okupiti obitelj.

Glavnu glumačku ekipu čine Lonnie Chavis (This is Us), David Oyelowo (Chaos Walking), Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap), Amiah Miller (War for the Planet of the Apes), Alfred Molina (Promising Young Woman) i Maria Bello (Lights Out).

The Water Man

Check Also

The Substance, šokantan i briljantan film koji samo što nije stigao u domaća kina

Horor film The Substance iliti Supstanca od 19. rujna počinje s prikazivanjem u domaćim kinima. …

Tchaikovsky je napisao scenarij za filmsku adaptaciju Lemove priče

Kratka priča The Inquest of Pilot Pirx autora Stanislawa Lema uskoro bi mogla doživjeti filmsku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics