NOS4A2: punokrvni trailer za 2. sezonu AMC-ove adaptacije romana!

AMC je nedugo nakon prvog teasera objavio i trailer (A Hero Rises) za nadolazeću drugu sezonu nadnaravne serije NOS4A2 iliti Nosferatu. Osim trailera, stigao je i prvi poster i nove fotografije. Također podsjećamo da je druga sezona dobila novi datum izlaska, te više ne stiže 01. lipnja kako je bilo inicijalno najavljeno nego dvije premijerne epizode dolaze 21. lipnja. Ukoliko još niste otkrili prvu sezonu serije vrijeme je da to ispravite, a nju kod nas možete pratiti na Amazonu. Serija NOS4A2 je adaptacija izvrsnog netipičnog vampirskog romana Joea Hilla, kojeg je AMC pretočio u seriju, gdje titularnu ulogu tumači Zachary Quinto. Izvršni producenti su Hill i Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels) koji je ujedno i showrunner serije.

Za vas koji ste bliži čitanju nego gledanju savjetujemo da zaronite u roman koji je kod nas objavio Hangar 7. Roman NOS4A2 možete kupiti na Inverzijinom webshopu, a možete ga kupiti i u kombinaciji s platnenom vrećicom (s motivom iz romana) i to po iznimnoj akcijskoj cijeni. Prolog romana možete pročitati na ovom linku.

Druga sezona NOS4A2 nastavlja se osam godina nakon događaja prve sezone. Vic McQueen (Ashleigh Cummings) je više nego ikad odlučna u tome da uništi Charlieja Manxa (Zachary Quinto). Charlie koji je okusio svoju vlastitu smrtnost se pojavljuje u očajničkoj potrebi da osvetom. Ovaj puta će na svoj ciljnik postaviti osobu koja je Vic najvažnija u životu, njezinog osmogodišnjeg sina – Waynea. Utrka za Wayneovu dušu postavit će Vic i Charlieja na neminovnu koliziju, prisiljavajući ih oboje da sagledaju i suoče se s pogreškama njihove prošlosti…

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

NOS4A2

Check Also

Prvi trailer i poster za film Mufasa: The Lion King

Kralj se vratio! Walt Disney Pictures objavio je prvi teaser trailer i poster za film …

Neuromancer: otkriveno je tko će tumačiti glavnu ulogu u Appleovoj adaptaciji

Da je Apple TV Plus i službeno naručio seriju Neuromancer, adaptaciju kultnog i nagrađivanog cyberpunk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics