Trailer za Swamp Thing daje do znanja da nas očekuje punokrvna horor serija

S obzirom da su producenti za Swamp Thing između ostalih James Wan, Gary Dauberman i Len Wiseman ne bi trebalo previše čuditi da ćemo kako stvari stoje dobiti iznimno mračnu, nasilnu i punokrvnu horor seriju. Upravo to su i obećali, a novi trailer ukazuje da su to ozbiljno i mislili.

Tvorci Swamp Thinga su Len Wein i Bernie Wrightson, ali je pravi procvat doživio kada je strip preuzeo legendarni Alan Moore. No zanimljivo je kako unatoč brojnim adaptacijama poput Cravenovog filma iz 1982. i igrane serije iz 1990. godine, kao i mnogih drugih igranih i animiranih pojavljivanja, Swamp Thing nikada nije doživio popularnost jednog Batmana ili Supermana, iako je uvijek imao svoju nišu.

Serija će pratit CDC-jevu znanstvenicu Abby Arcane (Crystal Reed) koja se nakon godina izbivanja vraća kući, u gradić u Louisiani, kako bi istražila smrtonosni močvarni virus. Tamo razvija vezu s Alecom Hollandom (Andy Bean), također znanstvenikom, koji ubrzo umire pod nerazjašnjenim okolnostima. No, Abby će otkriti da močvara sadrži mistične tajne i svojstva koja možda imaju potencijal vratiti nesretnog Aleca…

Ostale glavne uloge tumače Derek Mears, Jennifer Beals, Virginia Madsen, Ian Ziering, Will Patton, Kevin Durand, Henderson Wade, Jeryl Prescott i Maria Sten.

Na temelju DC-jevih likova koje su izvorno napisali i nacrtali već spomenuti Len Wein i Bernie Wrightson, scenarij za seriju potpisuju Mark Verheiden (Ash vs. Evil Dead) i Gary Dauberman (IT), koji su ujedno i showrunneri. Redatelji su E.L. Katz i Len Wiseman.

Swamp Thing na DC Universe stiže 31. svibnja.

Swamp Thing

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics