Trailer za 2. sezonu špijunske SF serije Counterpart

Jedna od boljih ovogodišnjih serija Counterpart se vraća s drugom sezonom i to još ove godine. U vremenu kada na većinu najgledanijih serijala moramo čekati preko godinu dana do iduće sezone (Game of Thrones, Westworld…) Starz će nas obradovati s još epizoda Counterparta i to prije nego godina završi. To je izvrsna vijest s obzirom da je riječ o seriji koja se prilično istaknula u pomalo zakrčenom krajoliku TV svijeta.

Glavnu i to dvojnu ulogu u seriji Counterpart tumači izvrsni J.K. Simmons. Radnja serije je smještena u svijet koji se podijelio na dva. Naime, u vrijeme pada Berlinskog zida, istočnonjemački su znanstvenici pogreškom otvorili prolaz u alternativnu stvarnost veoma sličnu našoj. Stari je hladni rat zamijenjen novim, a dvije stvarnosti već tri desetljeća nadziru jedna drugu.

U drugoj sezoni Counterpart će gledati istražiti pitanja kako su izbori koje smo napravili u životu mogli drastično promjeniti sve… Howard Silk i njegov dvojnik će proživljavati ta pitanja. Sada kada je prijelaz zatvoren, a svaki od njih zatočen u stvarnosti onog drugog, morat će se prilagoditi kako bi preživjeli.

Ostale glavne uloge tumače Olivia Williams (Manhattan), Harry Lloyd (Game of Thrones), Nicholas Pinnock (Marcella), Nazanin Boniadi (Homeland) i Sara Serraiocco (Salvo). Nova lica će tumačiti Betty Gabriel (Get Out) i James Cromwell (American Horror Story: Asylum) kao Naya Temple i Yanek.

Counterpart se na male ekrane vraća 09. prosinca.

Counterpart

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics