DC-jeva serija Titans uskoro stiže na Netflix

Glasine su potvrđene, kako će serija Titans jedino u Americi biti dostupna putem nove DC-jeve streaming usluge, za ostale fanove pobrinut će se tko drugi nego Netflix. Kako prenosi Variety serija bi se trebala naći na Netflixu svugdje osim na američkom i kineskom tržištu.

Netflix je tim povodom upravo objavio i novi internacionalni trailer za seriju. Titansima ovo neće biti prvo pojavljivanje na televiziji.

U jedanaestodijelnoj akcijskoj seriji Titans, Brenton Thwaites tumači Dicka Graysona/Robina, Batmanovog pomoćnika koji izlazi iz sjene svog mentora, te postaje vođom neustrašive grupe novih heroja.

Izvršni producenti serije su Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti i Sarah Schechter. Glavne uloge tumače Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) kao Dick Grayson/Robin, Teagan Croft (Home and Away) kao Raven, Anna Diop (24: Legacy) kao Koriand’r/Starfire, Alan Ritchson (Teenage Mutant Ninja Turtles) i Minka Kelly (Friday Night Lights) kao Hawk i Dove, Bruno Bichir kao dr. Niles Caulder i Lindsey Gort kao detektivka Amy Rohrbach.

Serija Titans će premijeru imati 03. listopada na New York Comic Conu, a na DC-jevu streaming uslugu stiže 12. listopada.

Titans

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics