Pogledajte najnoviju kino najavu za film Jumanji: Dobrodošli u džunglu

Da možete birati da ste netko drugi u nekom drugom svijetu, što biste izabrali? Za kakvog lika biste se odlučili? Kakve bi bile vaše nove vještine, karakteristike, osobnost te na kraju i fizički izgled? Pazite kako birate, jer naši junaci nisu imali tu mogućnost.

Predstavljamo vam potpuno novu igru, potpuno novi svijet i potpuno nova pravila igre – Jumanji: Dobrodošli u džunglu. Ovaj Jumanji, ako želite zaigrati, morate shvatiti krajnje ozbiljno i postati dio igre, doslovno.

S najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995. godine kada nezaboravni Robin Williams izlazi iz igre zajedno s još kojekakvim stvorenjima. Ove godine situacija je potpuno obrnuta tako da su igrači ti koji ulaze u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavaju s glavnim negativcima i pokušavaju izvući živu glavu.
Četvero običnih srednjoškolaca (kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha) svaki sa svojim adolescentskim problemima i izazovima nakon što zaigraju staru video igru, koju su slučajno našli, postaju sve ono što inače nisu. I upravo takvi moraju preživjeti sve izazove koje donosi ova igra ili će ostati zauvijek u njoj zatočeni.

Otkrijte kako su se naši likovi suočili sa sasvim novim izazovima, kako su preživjeli u svojim novim tijelima, tko je bio više a tko manje zadovoljan drastičnom fizičkom promjenom a tko je proživljavao svoju najgoru noćnu moru.

Jumanji: Dobrodošli u džunglu direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova „Zločesta učiteljica“ i „Snimka seksa“ s Cameron Diaz.

Film u domaća kina stiže 28. prosinca.

Jumanji

Check Also

Igrani film Masters of the Universe konačno ima datum premijere!

Konačno je postavljen datum za dugoočekivani igrani film Masters of the Universe (Gospodari svemira), na …

From: prvi teaser za 3. sezonu misteriozne SF horor serije

SF horor serija From je sa svojom prvom sezonom bila pravo otkriće. Nije se svidjela …

One comment

  1. The Rock je trenutno najbolje plaćeni hollywoodski glumac, pa slobodno očekujte remake -svega- s njim u nekoj od uloga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics