Home / Opasne vizije / Zvijezde serije Firefly Nathan Fillion i Alan Tudyk ismijavaju sami sebe u prvom traileru za seriju Con Man

Zvijezde serije Firefly Nathan Fillion i Alan Tudyk ismijavaju sami sebe u prvom traileru za seriju Con Man

 

10072015_ConMan_trailer_post

Trailer za Con Mana nije mogao biti bolji od ovog koji je prigodno objavljen na Comic-Conu u San Diegu. Za one koji nekim čudom ne znaju riječ je o novoj seriji Nathana Filliona i Alana Tudyka (Firefly). Dvojac je bio iznimno uspješan s Indiegogo kampanjom za seriju i uspjeli su prikupiti čak 3,2 milijuna dolara. Da je novac dobro uložen vidi se već iz prvog fantastičnog trailera.

Prvo moramo istaknuti kako nam je iznimno drago što smo domah dobili trailer, a ne prvo teaser što je već uobičajena praksa ‘mučenja fanova’. Također su nas ugodno iznenadile brojne cameo uloge koje smo detektirali Wil Wheaton, Tricia Helfer, Seth Green, Joss Whedon, a sigurni smo da će ih biti još u samoj seriji. Serija će očito biti hit pogotovo među konovskom publikom koja će uhvatiti sve (brojne) reference. Da, radi se o satiričnoj seriji, ali napravljena je s puno ljubavi i s pravom vibrom. No, bez obzira da li ste uhvatili sve reference Con Man će kako se za sada čini biti odlična zabava koja se ne smije propustiti. Serija na Vimeo stiže ovog rujna, i mi smo već napravili zabilješku u kalendar.

Check Also

Provjerite što sve dolazi iz daleke, daleke galaksije na Disney+

Disney svoju streaming platformu Disney+ lansira 12. studenog, i već za premijeru će osigurati hrpu …

Snowpiercer: sve što je poznato o seriji, koja se nedavno vratila na TNT

Kada u proljeće iduće godine serija Snowpiercer konačno stigne na male ekrane, tada će proći …

Web Statistics